aksamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun fb sitesinde fb.com/kitap jenerik ismide olmadı bir başka güzel her türlü iş yapar
Teşekkür ederim Evet jenerik ismi özellikle satın aldım.

mace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.kitapdegisimi.com/kitapdegisim Bu radaki resimleri göremiyorum, sıkıntı sadece bende mi var
Doğrudur o kitaba ait görsel olmadığı için gözükmüyor onlar demolar. Ben yavaş yavaş kitap, yazar ve yayınevi eklemeye başladım (Sizlerde ekleyebilirsiniz)

Hastesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunda ya. Her hafta bir umutla girdiğimde 23 Nisan indexi ile karşılaşıyordum. Umarım 3 ay sonra da lorem ipsum yazılarını görmem.
Merak etmeyin artık görmezsiniz Bu proje için çok bekledim umarım emeklerim boşa çıkmaz

TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah muvaffak eylesin hocam.Çok sevindim.

Uzun zamandır sürekli imzandan tıklar bakardım, şu son zamanlarda evlilik gibi tatlı bir yorgunluk geçirdiğim için pek ilgilenemedim internet işleriyle.bakmayı da ihmal ettim.Nasıl bir proje nasıl bir script olacak diye meraktan içim içimi yiyordu, vuslat bugüneymiş

Çok yerinde, çok farklı ve çok güzel bir proje olmuş..Bazı kitap sitelerinde 1 2 aylık reklam ile çok çok güzel yerlere gelecek, hatta bir anda site dolup taşacaktır.

Ama yerinde, isabetli ve güzel bir proje bekliyordum ama bu kadar güzelini görünce daha çok sevindim.Allah daim ve muzaffer eylesin.

Andorid ve ios uygulamarını reklam yapıp kullanıcıyı ucundan yakaladıktan sonra hemen marketlere göndermeyi unutma hocam

Çok daha güzel haberleri beklemek ümidiyle..Kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Evet uygulama yazdırmayı bende düşünüyorum fakat öncelikle bütçe ayırmam gerekiyor.