Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli arkadaşlar, şu konuyu açarken projenin bu kadar aksayacağını düşünmemiştim. Fakat talha (Bay_Keskin) sağolsun projeye el attı ve 1.5 ay gibi kısa bir sürede tamamladı ve hala geliştirmeye devam ediyor.

Projenin kapsamı

1- Kişiler siteye üye olup ellerindeki değiştirmek istedikleri kitapları listeyelecek.
2- Diğer üyelerden başkasındaki kitabı almak isteyen olursa kitap değişimi yapabilecek.
3- Kitap önerileri kısmı olacak. (herkes okuduğu veya beğendiği kitabı önerebilecek)
4- Kitap okuma listesi olacak her üye kendi sayfasında kitap listesi yapabilecek ve bu listeyi isterse üyelere gözükür yapabilecek.
5- Kişiler göndermek istediği kitabın fotoğraflarını albüm olarak paylaşabilecek. Örnek: Kürk mantolu madonna kitabını göndermek istiyorum ve kitabın fotoğraflarını çekip albüm yapıyorum kitabı beğenen kişilerde benden kitabı isteyebilecek.
6- Puan sistemi olacak. (Üyeler birbirlerine puan verebilecek, kitaplara puan verebilecekler vs.)
7- Üyeler kendi arasında mesajlaşabilecek.
8- Kitaplara yorum sayfası olabilir mesela ben kitap göndermek için listeledim başka biri gelip ben bu kitabı okudum çok iyi falan diye yorum yapabilir.
9- Puanlama sistemi geliştirilebilir aylık en çok puan alan üye vs. gibi r10'daki trader sistemi gibi yani.

Bunlar ve bunlara benzer şeyler olacak sitede.

-------

Sizlerinde desteğiyle projeyi kısa sürede geliştirmeyi planlıyorum

Kitap okuyan, okumayan, okumak isteyen kim varsa siteye beklerim

Site adresi: www.kitapdegisimi.com
Facebook sayfası: www.facebook.com/kitap
İnstagram sayfası: www.instagram.com/kitapdegisimi
Twitter sayfası: www.twitter.com/kitapdegisimi

Sitede gördüğünüz eksikler, hatalar olursa ve yazarsanız çok memnun olurum.
Proje şu an beta aşamasındadır.

Sizde katkıda bulunmak isterseniz sitelerinizde tanıtım yapabilirsiniz :
)

Teşekkürler
Allah muvaffak eylesin hocam.Çok sevindim.

Uzun zamandır sürekli imzandan tıklar bakardım, şu son zamanlarda evlilik gibi tatlı bir yorgunluk geçirdiğim için pek ilgilenemedim internet işleriyle.bakmayı da ihmal ettim.Nasıl bir proje nasıl bir script olacak diye meraktan içim içimi yiyordu, vuslat bugüneymiş

Çok yerinde, çok farklı ve çok güzel bir proje olmuş..Bazı kitap sitelerinde 1 2 aylık reklam ile çok çok güzel yerlere gelecek, hatta bir anda site dolup taşacaktır.

Ama yerinde, isabetli ve güzel bir proje bekliyordum ama bu kadar güzelini görünce daha çok sevindim.Allah daim ve muzaffer eylesin.

Andorid ve ios uygulamarını reklam yapıp kullanıcıyı ucundan yakaladıktan sonra hemen marketlere göndermeyi unutma hocam

Çok daha güzel haberleri beklemek ümidiyle..Kolay gelsin.