Çok biliyorsanız buyrun yapın paylaşın herkezle. Bilmiyorsanız lütfen konuma daha fazla yazmamanızı rica edeceğim.
Ben zaten randımanlı olmaz diyorum. Olmaz dediğim bir şeyi nasıl yapayım?
Konu halka açık olduğuna göre istediğim yorumu yaparım. Forum mantığı budur.
Firewall diyorsunuz, çoğu kişi normal Hoşting kullanıyor, SSH'a erişim yetkileri yok boş boş konuşuyorsunuz burda biraz düşünüp yazsanız anlıyacamda komple sallamasyon yazıyorsunuz.
Evet haklısınız. Çoğu kişinin SSH erişimi yok. Olsa da kullanacak bilgisi yok. Konu zaten DDoS ise bunu çözmesi gereken kişi sunucunun admin'idir. Yazılımla bu iş olmaz.
PHP değil zaten bu koruma, farklı farklı filtremelerden geçiyor bizim korumamız, ve çokda güzel Koruyor, ayrıca bir çok büyük haber sitelerine ve başka sektörde çok bilinmiş büyük sitelere (dizi/film) gibi sitelerinde Korumalarını biz yapıyoruz.
Bak şimdi, kelime oyunu yapma lütfen. Yazdığın WordPress plugini PHP değil mi? Ne yapıyor olabilirsin ki? Ya çok istek gönderen IP'yi .htaccess dosyasına deny diye ekliyorsundur ya da bu IP'leri db'de kaydedip, yeni istek yaptıklarında boş sayfa cevap vererek sunucu kaynağı kullanmasını azaltmaya çalışıyorsundur.
Ama işte 10 bin istek gelince istediğin kadar engelle, hat dolu olduğu için normal ziyaretçi gene erişim sorunu yaşayacaktır.
Bu işten anlamayan arkadaşlar için şöyle bir örnek vereyim. Mesela boğaz köprüsüne kartsız giren araçları köprüden geçmesine engel olduğunuzu düşünürüm. Ne güzel değil mi? Ama o araçlar birikip birikip birikip trafiği tıkayıp kartı olanların da köprüden geçmesine engel olurlar.
İndirme linkini kaldırdım, konuyuda bir kaç güne sildirme isteğinde bulunacağım. Sizin gibi insanlar olduğu süreç, hiç kimse bilgisini paylaşmak istemiyecektir
Diyelim ki ben gerçekten kötü niyetliyim, sizi en kötü duygularla yalan yanlış eleştirdim. Hemen vazgeçmenin mi gerekiyor? Eğer projenizin arkasında bu kadar duruyorsunuz siz gene çalışmalarımıza devam edin, insanlarla paylaşın. Benimle aynı düşmeyen kişiler indirsin kullansın.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk