Cevaplar için teşekkür ederim

Sitelerin birisinde tablo ön eki problemi nedeniyle bu oldu, onu çözmüştüm. Diğerlerinde ise eski yedeği yükleyip veritabanı eşlemesi yapmama rağmen bu hatayı alıyordum. İkinci kez her site için phpmyadmin üzerinden tabloları kaldırıp yeniden içeri aktar dediğimde siteler tek tek açıldı. İlginç bir hata.

Ama bu sefer de siteler sertifikalı olduğu için ve wordpress ayarları ve eklenti ayarları https olduğundan ve yedek bu şekil alındığı için siteler açılmıyordu. Sertifikalar kuruldu siteler açıldı.

Son olarak Php sürümü 7.1 i temalar / eklentiler vs. desteklemiyordu geri 5.6 yapınca siteler sorunsuz açıldı.

Bir başka sorun ise, Nic.tr üzerinden alan adı yönlendirmeleri sabah 9 dan sonra yapıldığı için, o sürede sertifikalama işlemi yapmıştım ve Nginx çökmüştü bilginiz olsun. Alan adı yönlendirmesi tamamlanmadan sertifikalama işlemi denemeyin.

Son olarak diğer sorun ise, eğer özel name server kullanıyor iseniz, eski digital ocean vps üzerinde ki özel name server ayarlarını ve domain panelinden de ayarları silmediğiniz sürece bütün siteler bug halinde kalıyor. Demek istediğim siz ne kadar domain panelinize ns1.digitalocean.com diye yazsanız da eski sunucuya yönleniyor.

Bu yaşadıklarımı yazdım sorunu yaşayanlar olursa yardımcı olması açısından.

Ek bir bilgi daha vermek gerekirse, centos web panel kullanacaklar varsa hiç tavsiye etmiyorum. Güzel proje, gelişiyor ve ücretsiz herşeyden önce. Ama 5 ay içinde yaşamadığım problem kalmadı. Serverpilot gayet temiz, sade, stabil ve hızlı bir sistem.