https://www.r10.net/is-verenler/12458...kurallari.html

Bölüm kurallarına uymayıp konuyu tartışmaya çeviren herkes şikayet edilmiştir.
Konuya yazdığım toplam 2. mesajdır. Herkesi olgun davranmaya davet ediyorum

1-) LoadURL bile çeşitli kaynaklarda 5-25$ a satılmaktadır(çok güvenilir kaynaklar, tabiki yolacak kaz bulma arayışı olanlar bu başlıkta kendini belli etmiştir)

2-) 1 haftalık olayı 2 günde yaparım fakat 3 bin lira tutar kişiye misillime olarak farazi bir 150 gün örneği verilmiştir. Çünkü farklı yontemlerle uygulama 1 günde 100 liraya yapılmıştır
Buradaki ironi ( anlaşılmayan ) eğer fazla efor harcayıp 3 bin lira tutuyorsa 1xx gün müddet verin arkadaşa aceleniz yoksa normal XXX liralık bir işi çok çok daha ucuza getirirsin madem zamanla doğru orantı var mantığıdır.

3-) Ben hiç bir zaman yazmak çok basit demedim, Uygulama mantığı çok basit tabirini kullandım.

Uygulama mantığı çok basittir, post gönderme işlemi yapılacaktır. şeklinde

4-) Yazan kişinin kalitesinin olması, benim kaliteden anlayıp anlamam burada sataşmadır ve boş bir konuşmadır

Uygulama kalitesiz 100 liralık olsa bile önemli değil, ben işveren olarak kişisel olarak kendim kullanacağım basit sade çok profesyonal olmayan birşey istedim, benim işime şu an yarıyormu? yarıyor bitti benim için önemli olan budur.

uygulamayı ne için kullanacağım bana kalmış. Ben en başından beri şu an işime yarayan en uygun fiyatlı şeyi istedim ve aldım bir insana zorla o iş 3klık iş 10klık iş ne için kullanılacağını bilmeden yorum yapmak komik ( örneğini gördük)

Ne kadar anlatırsan anlat karşıdakinin anladığı kadardır Mevlana