Bu iş gereksiz bir şekilde bu kadar uzadı. İşin ilginç tarafı bir taraf okuduğunu anlamıyor ve ya anlamak istemiyor. Bu konunun kısaca özeti: Sen satıyorsun, ben satamıyorum kıskandım. Ticaret bu isteyen istediği fiyata satar ve kimse karışamaz. Gördüğüm kadarıyla fcomert2 arkadaşımız iftiraları kanıtladı. Bir taraf söz ile gidiyor, öteki taraf kanıtlar ile gidiyor. Hatta doğrulamak için mail atabilirsiniz de diyor. Buarada oyunu direk refli linkten alındığını yazılmış. Ya bu zaten orjinal demek değil mi? Yapımcı benim partnerim de demiş? Ee daha ne.
Neyse bu konu bana düşmez. Sonuçta moderatör arkadaşlarımız böyle durumlar da çözüm üretmek ile yetkili, bize laf düşmez.
Benim takıldığım durum: Bir taraf Allah Allah diyerek savaşa gider gibi saydırıp durmuş, hakaret üstüne hakaret. Forumdan gördüğüm kadarıyla saygım vardı o da kalmadı. Tartışmayı bilmeyen ve Allah'ın adını kullanıp üstüne o kadar hakaret eden kişi HAKLI'da olsa forumda tutulmamalı düşüncesindeyim. Freelancer'ları gömmeler, yok ben şuyum ben buyum havaları. Ayıptır. fcomert2 arkadaşımız suçlu da olabilir cezasını çeker. Ama o kadar hakarete karşılık saygısından ve kibarlığından ödün vermediği için teşekkür ederim.
Valla havalar da sıcak birileri TATİLE çıkacak anlaşıldı