Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tarafıda tanımamakla birlikte insanların konudan çok birbirine saydırması çok üzücü bir olay.hayır millette bunu bekliyormuşki okuduğum bir yazı çok acaibime gitti.arkadaş konu ile hiç alakası yokken html , wp isi yapip themeforestten tema alıp birçok kişiye kuranlarda banlansın diyor. bir yerde haklıdır doğru ; Ama farkettinizmi konunuz insanları nefrete sürüklemeye başlamıştı artık. iyide Mod arkadaş kitledi.

1.si Muratloq arkadaşım beni neden şikayet konusu içinde etiketliyorsunuz ? Tekrar tekrar anlatmanıza gerek yok olayı.ben şikayet konusuna yazmam müdahil olmam.

2.si fcomert2 arkadaşım siz neden mod arkadaşın istediği şeyleri temin etmiyorsunuz.

3.sü Dksy ve Muratloq arkadaşım forumda lisanssız yazılım satılıyor vs diyorsunuzda afedersiniz ama
Vbullettin kurulum hizmeti veren adama gitseniz
Wp hizmetleri yapan adama gitseniz veya
Html veya logo veya başka bir hizmet için birine gitsenizde aynı tablo ile karşılaşacaksınız.He konu şu ise bu forumda bizim konumuzda bu herif piyasamızı düşürüyor satış yapmasını istemiyoruz diye bir ihtimali değerlendirmek istiyorsanız eğer , adam google a reklam cikar catir catir satar onadamı engel olucaksınız ?

4.süde Komple genel Dksy , Muratloq ve fcomert2 ; 2 tarafında terbiye sınırlarını zorladığı ve hakarete varan kelimelerle birbirini kötülediği bir ortam yarattınız.Konu aslında çok basit şekilde çözülebilecekken. Bir sürü insanın zamanını çaldınız , moderatör size yazmayın dediği halde yazmaya devam ettiniz başka birçok insanlar girdi , onlarında diğer arkadaşlara laf çarpması devam etti ve böylece konu içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Ben Mod arkadaşın yerinde olsam 3 ünüze konudan dolayı değil hakaretleşmeden dolayı ban atar geçer , konuya dahil olan herkesede yazı içinde hakaret yoksa şikayet konusuna müdahil olduğundan 3 er gün ban atar konuyu bitirirdim.
Arkadaşım değerli yorumun için ve tarafsızlıpın için teşekkür ederim.

Yanlız ben kimseye hakaret etmedim aksine kişiliğine saldırıldığını beyan ettim.

Ben mikleti meşgul edecek konu açmadım benim hakkımda bana hiçbirşey sorulmadan iftiraya maruz kaldığım için elimdeki delilleri sunarak kendimi savundum.

Kimsinin başkasına hakaret etmesini asla tasvip etmiyorum.

Ayrıca o sayfada şahsıma yapılan hakaretlerden dolayı orada kimseyi muhatap almayıp her seferinde adminleri konuya davet ederek kin ve nefretten uzak olmasını temenni ettim.

Ben bu sayfada seviyeli objektif ve hakatersiz olarak ilerlemesi için r10 daki bütün üyeleri davet ettim.

Çünkü ortada çok haksızlık var.