"
Suçu ispatlanana kadar herkes masumdur" un Türkiye versiyonu olan "
Masumiyeti ispatlanana kadar herkes suçludur" tezi üzerine açılmış bir konu sanki.
Ne yazık ki bazı fabrika hatalı modellerde bu kafa yapısı mevcut.
(Her ne kadar mobil applikasyon konusu göreceli olmasından dolayı böyle birşey yapılamayacağı açık olsa da) Haksız rekabet dersin, ticareti, piyasayı düşürüyor dersin anlarız.Ki bir çok konuda taban fiyatlar belirlenmiş forumda.
Ama boş ithamlarla insanlara hakaret et, laf cambazlığı yapmaya çalış, forumdaki itibarına güvenerek haksız olduğun konuda haklı görünmeye çalış, görgüsüzlük desen cabası..
Bir Türk'ün birşeyleri başarması tanımasan bile gurur vericidir, ama daha storeye bile kabul edilmeden bu kadar kalkmasın biryerleriniz.2 kelimenizden birisi kibir.Freelancerleri aşağılamışsınız da bu forum onlar sayesinde ayakta duruyor.Ben kimim sen biliyor musun, şunun asılması lazım, bunun kesilmesi lazım.. Padişah olacak kapasite var sizde ama burda demokrasi var
Türkiye'de kumar yasaldır, yasal olan bir sektördeki insanlara ..., ..., ... gibi ithamlarda bulunamazsınız.. Milli piyango, loto, toto vs. devlet işletiyor, bilyoner gibi lisanslı özeller mevcut.. Şimdi bu ithamlar devlet erkanınada gidiyor düşünürsek?
Sarhoş girmiş foruma saçmalamış diyeceğim ama her iki kelimesinden birinde Allah Allah diyor.O kadar hakaretin arasında da "koskoca, sayın, saygıdeğer, değerli, kıymetli moderatörler-adminler" denmesi de bir o kadar komik.
Gördüğüm kadarı ile forumda adam kayırma, tutma yok.Haklıya haklı, haksıza haksız deniyor.Yağcılıkla bunun değiştirilemeyeceğini ümit ediyorum.
Tarafları, yada konuya yazanları tanımıyorum, iki tarafında müşterisi değilim.
Ama
@fcomert2 sizi tebrik ederim bu kadar sakin karşılamanızdan dolayı, ben okurken doldum burada.
Umarım adil bir şekilde sonuçlanır.