D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı arkadaşlar kendisini forumun sahibi sanıyor istediği gibi küfür hakaret ediyor. Onun hakaretlerine cevap verilen banlanıyor o 10 15 sayfa yorum yazmaya devam ediyor... Çifte standart... Kaynak kodu yada lisans satıyor adam elindeki tüm delilleri paylaşmış inanmıyorsunuz? Nasıl olacak
chedmade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadığım konu 15 sayfa mesajlasma var fakat inanılmaz şekilde cevabı verilmiş sorular tekrar tekrar her post'ta sorulmuş. Burada konuyu açan ve onunla birlikte aynı düşüncede olan veya kollayan bılemıyorum arkadasın bir ard niyetini seziyorum malesef.

Şikayetci demiş ki ; Kaynak kodlarını satıyor lisans vermiyor.

Şikayet edilen demiş ki ; Kaynak kodlarını veriyorum lisansı üretici mail adresine gönderiyor. ( Müşterisine gelen bir mailin göruntusunude atmış. ) kanıtlamış. her soruya somut bir kanıtla dönülmüş.

Şikayet edilen arkadaş demiş ki ; varsa kanıtın ekle onada cevabımı vereyim.

Şikayet eden demiş ki ; Sen yarı fiyatına satamazsın.

Yani 15 sayfa da konudan çok şikayetci tarafı kollayan veya aynı dusuncede olan arkadasın hakaretlerı yer alıyor.

Şikayet edilen cevabı vermiş olmasına rağmen daha konuyu bile okumadan hala cevabı verilmiş soruyu sorup durmasına ve seviyesizce yazışmasına gerçekten çok gerildiğim için yazdım.

Şikayet edilen arkadaş görüldüğü üzere sonuna kadar haklı. şikayet eden arkadaş ve kollayan veya aynı düşünceye sahip diğer arkadaş düşük fiyattan satamadıkları için sanırım cıngar çıkarmanın derdine düşmüşler. Benim anladığım bu.

Allah'ın adını her kelime'de kullanıp bu şekilde davranmak hiç hoş değil. Dini kullanmak heryerde işe yaramaz. ( O kendini biliyor. )

İyi forumlar.
İnanın bana beni anlayan birilerini bu sayfada buldum. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu kadar hakaret yedim ve tek kelime etmedim hakaret namına Allah ı şahit tuttular varsayımlarına ve iftiralarına. En sonunda muhatap almadım artık. Allah ı ifiraya şahit tutanın muhatap alınır mı? Ama bu kadar hakaretin karşılıksız kalmayacağını düşünüyorum.
Umarın vicdanları sızlar
Artık konu kilitlendi merakla bekliyorum