ARTFM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence harika olmuş. Cömertliğiniz için çok teşekkürler.
Güzel yorumunuz için Teşekkür ederim.

serkanertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En yakın zamanda deneyeceğim, Ücretsiz bu proje için çok teşekkürler..
Güzel yorumunuz için Teşekkür ederim.

AvVaRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
süper elinize sağlık. bunu normal php projelerde de kullanacak şekilde düzenleyemezmiyiz hocam
Güzel yorumunuz için Teşekkür ederim, lakin özel script'ler için maalesef birşey yapamıyorum. Dilerseniz pm atın özel kodlayabilirim.

Asgardia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben EVET Oyu verirken footer link söz konusu değildi. Yani parası vs. neyse verelim backlink işi zora sokuyor..
TRomantik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç güven vermedi hocam, ücretli yapın insanların içi rahat olsun
CaseCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elinize sağlık fakat şifreli dosyalar güvensizlik problemi çıkarabilir
Merhaba arkadaşlar,
taktir edersinizki bu proje öyle basit birşey değil. TR'deki Firmalar bu korumanın daha kötüsünü siteye google tarafından zarar uğruyacak şekilde x.xxx TL'ye kiralıyorlar. Biz bunu daha iyi bir şekilde ve nerdeyse her siteye uyumlu, google/yandex/bing/msn/yahoo vs. gibi bir çok Aramamotorlarına göre Optimize ettik ve burda ücretsiz dağıtıyoruz, bunu şifresiz bir şekilde dağıtamam. Ücret vs diyorsunuz, ücretli satış yapsam bile ben bunu Şifresiz dağıtamam, ancak Lınksiz bir şekilde şifreli satabilirim. Ücreti ise 300 TL'dir her domain için.

NOT: Eğer içiniz rahat edecek ise isterseniz, PHP'den iyi anlayan Moderatör arkadaşımız "psdbul" a iletebilirim kendisi inceleyebilir, ve konuya yazabilir.