değerli yorumlarınız için çok tesekkur ederim arkadaşlar
evet buraya konu açmadan önce elbetteki yorumları araştırdım,sizinde belirttiğiniz gibi memnun olan kimse yok.herkes bu konuya yazdıgım firmalardan şikayetçi,bende buyuzden buraya konu actım zaten.herkes bu firmalardan şikayetçi ise nasıl ayakta kalabiliyor bunlar?hatta ekşide bir firmanın sürekli olumsuz yorumları mahkeme kararıyla sildirdiğini bile yazmışlar.daha önce 3 yıl çalıştığım firma ile koptum ancak kavgalı olarak değil,zaman zaman hala görüşmelerimiz bulundugundan ifşa etmek istemiyorum.sadece basharfını vereyım anlayan anlar zaten. O
yorumlarda platinmarketin kullanımının çok çok zor olduğundan bahsedip buyüzden istemeyenlerde var sizde platinmarket panelinizde kullanım açısından zorluklar yaşıyormusunuz?
ayakta durmalarının nedeni geleneksel esnaflık yapan adamların "e-ticaret işinde para var buna girelim" diyişiyle ticaret yapan herkesin e-ticarete girmesiyle bu adamların binlerce müşterileri oldu ideasoft ekşi sözlük de bir kaç yorum kaldırttı. Ancak ideasoft bu hazır e-ticaret paketi satan ilk firma ve müşterileri ne kadar bilmiyorum ama en fazla müsterisi olan firma. Benim gördüğüm başarılı bir çok firma t-soft ile çalışıyor diğerlerinin arasında yine de bir adım önde bence ama pahalı.