@ertunc23 cevabınız için teşekkür ederim
ben başka bir ingilizce siteden almıştım. yurtdışından nasıl başvurulur bilmiyorum nasıl para çekerim yardımcı olurmusunuz müsait bir zamanda
Makaleler özgün mü,yoksa kopyala yapıştır mı?
özgün hocam para ile alındı 25 tanesi diperleri arkadaş yazmıştı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:00:09 -->-> Daha önceki mesaj 20:57:09 --
Adsense için ziyaretçi sayısı ya da index sayısı çok önemli değil. Anladığım kadarıyla içerikle alakalı bir sıkıntı var. Makaleleri Translate ile mi çeviriyorsun yoksa birine mi yazdırıyorsun? Yazdırdığın kişi translate ile çeviriyor olabilir. İngilizcesi iyi olan birine makalelerden bazılarını kontrol ettir ilk olarak. Kategorilerde yeterli içeriğin olsun. Bir kategoride 5 içerik biraz az gibi. Keşke ilk etapta kategori sayısını düşük tutsaydın. Ama olmuş artık. Kategorilerde minimum 15 içerik olsun. Ama biraz aranma hacmi olan içeriklerden oluşturursan daha iyi olur.
Temanı sevdim. Gayet güzel. Ama hız testi yaptır bakalım ne çıkacak. Çok hantal temaları sevmiyor amcamız. Biraz geç açılıyor gibi geldi bana.
Not: Bu söylediklerim sadece tahminden ibaret. Kolay gelsin.
Hocam MERHABA
Yalnış hatırlamadıysam 25 tanesi satın aldığımdır. geri kalanlar arkadaşımın yazdıkları büyük ihtimalle çevirici kullanmış olabilir bazı cümlelerde
kategorileri kıssam 3 4 kategoriye koysam malkaleleri problem olurmu
tema hızı iyi . temanın bazı yerlerinde deişiklik yapmamın gereği varmı varsa bunlar neler acaba