Merhaba değerli arkadaşlar uzun zamandır böyle bir proje başlatıp r10'dan adım adım anlatmak istiyordum.

Kurcağım site ile 6 ayın sonunda aylık 2k kazanç sağlamak.

Site Türkçe olup sektör Türkiye'de en rekabetli sektörlerde biri olacak. Bu sektörde sadece kaliteli yazı yazarak kazanmak imkansız. Çoğu kişi bu sektörde site açıp 3-4 ay sonra bir hareketliliğin olmadığını görünce vazgeçenlerle dolu....

Öncelikle Düşün ve zengin ol kitabının meşhur sözünü yazmak istiyorum.

Kazananlar asla vazgeçmez, vazgeçenler asla kazanamaz.

Asla pes etmeyeceğim ve 6 ayın sonunda en az 2k kazanç bekliyorum.

14.07.2017
Hazırda bir domainim var 3-4 aylık bir domain. Google bir çalışanı domain yaşının SEO bir etkisi olmadığını belirtmişti. (Eski bir domain var ama o domain bugüne kadar boşta ise bir faydasını görmezsiniz. )

Hosting aldım wordpress kurdum SSL Kurdum.Sıra Tema seçimi ve eklentilerin kurulumu olacak.

---------
Themeforest üzerinden 39 doları bir tema aldım amp destekli, Temayı kurdum. Eklentileri temanın eklentilerini kurdum.

Seo eklentisi olarak Yoast SEO kurdum. Ayarlarını da yaptım. Burada dikkat edilmesi gereken önemli bir husus var. eğer yazı açıklamasını siz el ile eklentiye girmiyorsanız eklentiden başlıklar & Metalar > Yazı Tipi

Yazılarda Meta açıklama şablonuna %%excerpt%% yazıyorum. Bu şekilde ilk paragrafı otomatikmen meta açıklama olarak girecektir. /Category/ tagını yoast ile sildim.

İlk yazımı girdim. Kategorileri girdim. Resimleri alt başlık kısmına dikkat ettim. Resimlerin özgün olmasına aynı şekilde dikkat ettim.

Arama motorları için etiket kullanmayacağım. Etiketi sadece kullanıclar için iç seo için kullanacağım. Örnek vermek gerekirse bir ana konu hakkında bir çok yazı yayınlacağım. Kullanıcıların o yazılara ulaşması için kategori yetersizse etkiket kullanacağım.

------
Kalıcı bağlantıları domain.com/yazı-ismi/ olarak belirledim. Bir başlıktan sadece bir yazı olacağı için bu şekilde yaptım

15.07.2017
Bugün 2 yazı girdim. yazıları sosyal medyada paylaştım. Siteyi daha WM eklemedim. Siteyi doldurmadan da eklemeyi düşünmüyorum.

17.07.2017
Sitede bugün itibari 6 yazı var. Site 2 gün içerisinde anasayfa indexlendi. ama yazılar indexlenmedi. bugün 1 yazıyı kendim indexlettim. durum gayet iyi değil, yazı 3 sayfadan giriş yaptı

23.07.2017
Sitede toplam 16 yazı var. Yazıların çoğun ben yazdım bir kaç tane satın aldım. Site için bir pdf link aldım. Bir siteden sidebardan link aldım. şuan günlük 20-30 arası bir hit geliyor bu gerçekten güzel bugün yarın bir siteden tanıtım yazısı alacağım

31.07.2017
Toplam yazı sayısı 26 bugün itibari ile. Hitler halen 20-30 arasında bu süreçte yaptıklarım.

Düşmüş Web2.0 bloglarını buldum şuan itibari ile 4 web.20 2-3 yazı yazıp ondan sonra tanıtım yazısı yayınlıyorum. Tanıtım yazısında url olarak link çıkıyorum. Keyword üzerinden hiç link çıkmadım.

toplam 4 siteden her bir siteden 2 link çıkışı yaptım. 1-2 gün arayla paylaşıyorum. Yeni web2.0 arıyorum PA oranı yüksek.

Aynı zamanda paravan aramaya da başladım.
şuan itibari ile 2 domain buldum birinin DA 20 birinin 37 DA oranına sahip. Siteler gayet temiz, daha önce paravan olarak kullanılmamış. siteleri kurdum farklı şirketlerden hosting aldım. whois gizledim.