$189.32'a düştü şuanda.
Mesajı yazarken $190.24'a çıktı geri.
http://coinmarketcap.com
Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Ticaret risktir.. şuan tam alma zamanı dediğimi not edin 😂
KraL Mobile
yatırımımın %45 e yakını eridi fakat 1-2 aya tekrar kendini toparlayacağını düşünüyorum
kısa yada uzun fark etmez ama bu talep oldugu surece eth kolay kolay dusmez
Tüm altcoinlerde düşüş var sadece eth değil 1 ağustosta dananın kuyrugu kopacak şuanda zararım 2 btc üstü bakalım aldıgımız riske değecek mi.
Bugün haber siteleri etherum haberi yaptı 50 milyon dolarlık etherıum alan şu kullanıcı 200 milyon dolara parası çıkardı diye tesadüf olamaz bence
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bitcoin ve etherum asla zarar ettirmez.
Zarar eden sabırsız yatırımcıdır.
Bekleyin yükleyecek.
işin sonunda kazan değil al-bekle-sat yapan kârda olacak.
Etherum normal bir alt coin değil.
Microsoft tarafından sanırım destek alacak yada onun gibi birşey.Uzun vadeli düşünülen bitcoin sonrası en çok güvenilen coin yabancı piyasalarda.
Eğer bu düşüşte alım yaparsanız uzun vadede çok yüksek bir oranda kazanç sağlarsınız.
Alim icin firsat diyorum

Ben dustukce biraz daha yatiriyorum bakalim nereye kadar gicedegiz
Sorun olacağını sanmıyorum, poloniexde Eth hariç 4 ayrı coinde yatırımım var, ve düşüşlerden dolayı toplamında %41 oranında zarar var, fakat zarar var diye hemen herşeyi satıp gidecek halimiz yok, yükselmesini bekleyip değerlendireceğimiz güne yatacağız, bu coin işleri böyledir, piyasayı ve biraz haberleri okuyan Eth konusunda çok da kararsızlığa düşmez, bence yakın zamanda 350 yi rahat görecektir, kazıp (Tercihen, alım yapıp , yatırım yapıp) elde tutmakta yarar var.
Amman !, alım tavsiyesi yapmıyorum, kendi fikrimi söylüyorum.
Bizim burada güvenlikçi arkadaş bile ekran kartı alıp kazıma işine girmiş. Piyasaya giren coinlerden dolayı düşme olabilir

Şuan geleceği kestirmek zor fakat her dönem kazananlar olacaktır.
Peki buna ne diyorsunuz ?
Daha yükselir. Bu hafta sonuna kadar ben 260-275 göreceğini düşünüyorum.
Aynı şekilde etherum classicde yükselecek.Nedense eminim.
Eth yükselir

şuanda $224.93 1 ay sonra bakalım fiyata yükselcektir.
piyasada ekran kartı kalmadı ya gtx serisi su gibi satılıyor. vatan bilgisayarda toplu ekran kartı satışı yasaklandı 1-2 aydır

yakında kalkarda bu kadar abanılmış iken bu düşüş gayet normal

öte yandan vurguncuları çoğaldı ise bu tablo gayet normal.
Bu piyasada elinizdeki token miktarı azalmadıkça asla zararda değilsiniz. Bu bir teknoloji, %99'u scam token olsada bu bir teknolojidir. Gerçekten düşündüğümüzde dünyanın bir ucuna ufacık komisyonla milyarlar gönderebiliyoruz. Uzun vadede Ledger Nano S'in desteklediği ve Kraken borsasında bulunan her altcoin mutlaka değerlenecektir.
Sisirdiler, patladi, patlamasini yeni yatirim sansi olarak sunarak tekrar sisiriyorlar, yine patlayacak. Ama sonunda eninde sonunda yine yukselecek.
biraz grafikleri inceleyerek yatırım yapmanız daha da mantıklı olacaktı
http://prntscr.com/fvemyy
bunlar düzeltme sinyali 7 rakamları görebilir