trkvrl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

Biz yeni kurulmuş bir firmayız. 2018 ikinci çeyreğinde aktif olacağız. O zamana kadar logo, kartvizit, web sitesi tasarımı gibi işleri halledeceğiz. Ondan sonra da kurumsal katalog, kurumsal web sitesi gibi bir çok tasarım işimiz olacak.

Açıkçası bizi tanıyan, bizim de güvendiğimiz bir tasarımcıya daima ihtiyacımız olacaktır diye düşünüyorum.

Firmanın ismi
VARTA Mühendislik Müşavirlik ve firmanın yapacağı iş, karayolları ağırlıklı olmak üzere demiryolları ve ulaşım yapıları projelerini hazırlamak.
NACE Kodu: 71.12.06- Ulaştırma projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (karayolu, köprü, tünel, demiryolu, kavşak, otoyol projeleri, havaalanı, petrol ve gaz taşımacılık projeleri, liman vb.)

Web sitesi tasarımı için 2018 in başını düşünüyorum ancak içerik oluşturabilirim mevcut iş yükümü düşünürsem. Çünkü gerekli altlığı (hakkımızda sayfası misyon vizyon, proje detayları vs) için ciddi mesai harcamam gerekli. Bu anlamda şimdilik sadece
LOGO + KARTVIZITtasarımı ihtiyacım mevcut.

Logo ve kartvizit tasarımcısı ile başarılı bir süreç izleyebilirsek eğer web sitesi ve katalog vs tüm tasarımlarım için aynı tasarımcı ile çalışmayı hedefliyorum.

Ödemeyi logo bittikten sonra vektörel çizimleri almadan önce yapıyorum. Benim için önemli olan zaten vektörel çizimler bu nedenle içiniz rahat olsun. Daha önce 4 farklı tasarımcı ile anlaşmış olmama rağmen bir türlü içime sinen logo yu bulamadık.

cdr yada ai uzantısını alabilirsem iş tamamlandığında çok memnun olurum.

İnşallah bu sefer içime tam sinen kurumsal bir sonuç elde edebiliriz birlikte sonraki işlerin de başlangıcı olur bu.

Kısaca firmayı tanıtıp taleplerimi dile getirdikten sonra sizden logo tasarımı + kartvizit tasarımı için fiyat teklifi rica ediyorum.

Logo için araştırma yaparken çeşitli logolar ı beğendim. Tasarımcı arkadaş için örnek teşkil etmesi açısından buraya da koymanın uygun olacağını düşünüyorum.

Ayrıca daha önce çalıştığım arkadaşların tasarımlarından da en olurunu buraya koymam gerekir. Buyrun;

Kartvizitin bir tarafı sadece logo olacak, diğer tarafında bilgiler olacak. Haliyle tek yüzmüş gibi düşünebilirsiniz..

Lütfen tekliflerinizi yollarken birkaç tane de referans yollayınız.

Ayrıca mühendislik firmaları için pek fazla böyle talep gelmeyeceğinden ötürü, benim firmamı referans logosu diye de düşünebilirsiniz..

Son olarak tasarımcı arkadaştan https://www.r10.net/yeni-baslayanlar/...r-misiniz.html bu konudaki yorumları incelemesini rica edeceğim.

Saygılar;
İyi Çalışmalar Dilerim...
Bu kadar özel çalışmalarsa yarışma bölümünden yarışma düzenlemenizi tavsiye ederim. Yapılan çalışmalar her ne kadar tasarımcı tarafından tasarlansa da her müşterinin kendi kafasında olan şeyler vardır. Onun ortaya çıkması önemli. Böyle bir çalışma isteğine karşılık zaten yarışma fiyatlarında bir tutar bedel olacaktır. İki türlü aynı yola çıkacaktır. Yarışmada seçenek daha fazla sadece.