AkrepPortal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'de MNG ile benzer durum yaşayan var mı diye merak edip aradım buraya ulaştım.

Çarşamba saat 19:00'da Ankara'dan Antalya'ya ulaşması gereken pakedin seyrine bakın.

Paket Ankara'dan - Adana'ya; Adana'dan-Afyon'a; Afyon'dan - Antalya'ya gidiyor. Şu anda Antalya'ya Afyondan taşıma durumunda. 7 Saatte gelecek kargo 3 il dolaştı. Bakalım Antalya'ya ulaşma başarısını gösterebilecek mi.

İşin daha garibi şubedekiler de benim online takip sisteminde gördüklerimi görüp söylüyor
Şubedekiler cahil cuhela adamlar,zaten bu 40 yeri dolaşmasının nedeni onlar,kargoyla çalışıyorsanız bunlara göğüs germek zorundasınız..

4 sene boyunca adanada bır aksesuarcı musterıye ürün gönderıyorduk 4.ncü sene sonunda müşteri;abi 4 senedır sen neden benım kagoları karakola gonderıyorsun? dedı..karakolda arkadasım var benı arıyor kargon geldı gel al dıyor bende gıdıp alıyorum dırek bana gondersen olmazmı demıstı,ben bunu subeye gıdıp anlatmaya calıstıgımda anlattıgıma pısman ettıler beni, verdıgınız adresı gırınce sıstemımızde karakol gorundugu ıcın mecburen oraya gonderıyorduk dedıler ,şubede gereklı hıddetlenme baskının ardından kolay ve basıt bır ıslemle kargonun gereken adrese gıtmesı saglandı..(aras )

böyle bir olayı rüyanda görsen inanırmısın?