Şayet siteyi sattıktan sonra çok daha iyi gelir elde edebileceğiniz bir projeniz mevcut değilse satmanızı önermem. Gelirin bir kısmını tam anlamıyla editörlük yapabilecek bir insana ayırırsanız çok daha mantıklı olacaktır.

Bu noktada bir tavsiyem daha olacak: Ben haber editörlüğü hizmeti veriyorum. Bazen yeni açılmış siteler bazen açılmış ama tutturamamış sitelerle karşılaşıyorum. Bu tutturamamış sitelerin bir kısmında asla içeriğe uygun olmayan dil kullanımlarına, yalnızca kelime sayısını tutturmak için yazılmış içeriklere rastlıyorum. Gelgelelim, söz konusu sitelerin sahipleri, bilmem kaç referansı olan sözde editörlere binlerce lira para verdiklerini söylüyorlar bu niteliksiz hizmetleri için. Eğer sitenizle ilgilenecek gücü artık kendinizde bulamıyorsanız forumdaki arkadaşlarla görüşün ancak ticaret puanlarına kanmayın. Bir diğer seçenek, sosyal çevrenizde sitenizle alakalı içerik üretebilecek insanların olabileceği ihtimalini unutmayın. İnsanlarla konuşun; belki bir öğrenciye, anneye ya da emekliye gelir kapısı olabilir siteniz.