WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şöyle bi önerim olacak,

Footer linke çoğu kişi karşı çıkabilir, lakin 468x60 veya 300x300 veya 336x280 ölçülerinde banneri istediğiniz linkle birlikte ben kullandığım sitelere eklerim, sitelerin sağı solu boş duracağına sizin reklamınız olsun bunu seve seve yaparım,

sayfada footer link kontrol ettirmek yerine banner link kontrol ettirin.

adam por.nno sitesine kurdu esc sitesine kurdu war..ez hac.k sitesine kurdu
nerde ne kadar illegal site varsa footerda linkiniz olması size ne kadar fayda verecek, banner reklam olması size daha cok avantaj sağlar, hemde sitelerde reklam alınmış gibi gozukur google reklamları gibi tüm sitelerde reklamınız döner,

bu önerimi bir düşün stabil bi reklam oluşturun herkesin sitesinde rahatça kullanabileceği reklam ölçüsü 300x300 dür mesela, footer linke karşı çıkanlar bu reklamı rahatça ekleyebilirler.

eklentiyi kurunca footer link varmı yokmu kontrol edecek, bunun yerine reklamı kontrol etsin yoksa eklenti pasif olur kullanamaz kimse...

.
.
.
Hocam illegal siteler zaten yararlanamaz bu sistemden, biz kendi panelimizden girip kim kullaniyor diye bakacagiz. Illegal sitelerin bu sistemi kullanmasina zaten izin vermiyecegiz, link acisindan degil vicdan acisindan bu tarz birseye göz yumamam. Bunlarin cogunu düsündüm bile, kagit'a cizdim projeyi bir kac güne hayata gecirecegim ama footer linkde olmali 1 tane diye düsünüyorum bunu cok görmeyin.