Bu haftada şaşırtmadı hepsiburada beklendiği gibi ödeme gerçekleşmedi muhtemelen pazartesi ya da salı gerçekleşecek ama artık hiç bir uyarı ya da bildirim de yok, muhasebe entegrasyon hatası gibi.

Türkiye de herşey böyle alıştıra alıştıra normalleştiriliyor. Hepsiburadanın silkelenmesi için satıcıların tepki koyması gerekiyor toplu olarak, örnek 1 hafta bütün ürünleri satışa kapama gibi, ya da 1-2 gün teslimat sürelerini 1 haftaya çıkarmak gibi yoksa bu böyle devam edecek, belki yakında bir kaç gün sonra gecikmeli değil bir kaç hafta sonra gecikmeli ödemeler gerçekleştirilinecek bunu bilemeyiz.

Benim artık önceliğim kendi e-ticaret sitelerim olacak bütün satışları da buralara kaydırmaya çalışacağım. İçeriği ben oluşturayım, görselleri ben hazırlayayım, ürün stoğunu ben takip edeyim, faturayı ben keseyim, ürünü ben paketleyeyim, ambalaj masarafına ben katlanayım, ve kargoya sevk edeyim üstüne üstlük %20 ye yakın satış fiyatı üzerinden komisyon ödeyeyim, bir de paramı 1-1.5 ay sonra alayım böyle bir sistem sürdürülebilir değil.

İşin daha da vahim durumu şu sıralar sistemsel bazı problemler var sanıyorum ki, yeni sipariş ve kargo aşamasında hiç bir gönderim olmamasına rağmen sistem bana geciken gönderilerim olduğunu belirtiyor ve kargo bilgilerini ticket açıp maili takiben 3 saat içinde girmemi belirtiyor ve işin garibi hangi siparişler olduğunun bilgisi de bulunmuyor.

Geçen günde ilginç bir olay yaşadım, 2 gün önce 11.07.2017 de bir sipariş maili geldi ve yeni siparişlerime düştü sipariş haziran aynın ortasında verilmiş, ürünü onayladım, ve ertesi gün 12.07.2017 de bir baktım sipariş kargo aşamasındaki siparişlerde gözükmüyor, iptal edilen siparişlere baktım, müşterinin iptal ettiği siparişler de de yok ama benim iptal ettiğim siparişlerde gözüküyor hiç bir iptal talebinde bulunmamama rağmen.i Buna ek olarak ilgili ürün için satış yapmamın kitlendiğini gördüm. Hemen satıcı desteğe kayıt açtım gelen cevap:

3 iş günü içerisinde gönderim yapmadığınızdan siparişi biz iptal ettik, bilgi maili de attık şeklinde oldu. Ortada bir bilgi maili yok buna ek 11.07.2017 tarihinde gelen sipariş hadi diyelim 3 iş günün sonra iptal edilecek bu tarih 14.07.2017 ye tekabül ediyor nasıl olur da 12.07.2017 de iptal edilir kargo zamanı gelmemesine rağmen zamanında kargolanmadı diye. Tekrar cevap yazdım sonuçları bekliyorum.