zerare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir merhaba daha diyeyim size.

2005 yılından beridir bu işin içindeyim.2006 yılın da daha bir çok kişi seo'nun açılımını dahi bilmezken,bizzat şahsım vbulletin.org adlı siteden seo ile ilgili makaleleri türkçeleştirip webmasterler ile paylaşıyordum.Şimdi benim gibi birine çıkıp "seo backlinkten ibarettir" gibi kelimeler terennüm ederseniz hiç inandırıcı ve bilgi sahibi olmadığınızı rahatlıkla dile getirebilirim.

Benden daha bilgili olabilirsiniz eyvallah saygı duyarım,hatalarınızı kabullenmeyip,sitenizin sorunlarını yeterince analiz edemezseniz istediğiniz yerlere gelmeyi bırakın,hedefinize bir milim dahi yaklaşamazsınız.

Size ilk tavsiyem bot ile içerik çekmeyi bir kenara bırakın,boşuna zaman kaybetmiş olursunuz.
Son kez bende merhaba dıyeyım sana,

Sana burda SEO nedir diye sormadım. Sen bildiğini uygula. Ben bildiğimi. Kimseye de birşey bilmiyorsun gibi kesin tabirlerle konusma. Bu şekilde saldırgan tavırlar cahil insanların tavırlarıdır. Konuşmayı bilmeyen suçlamaya başlar tezi her zaman gerçektir.

Saygılar, Kolay gelsin. Konuyuda nasıl buralara getirdin hayret ediyorum. Ben sadece görüşlerinizi iletin dedim. Sen nerelere getirdin.