KarincaServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Sitemizden amacımız suan ıcın para kazanmak değil, SAdece bu işi yapanlardan görüş almak istedim. Yoksa içerik girilmeye ve geliştirilmeye devam edilecek. Günlük belki 1500 seviyelerine ulaştıktan sonra başvuru yapabiliriz.

O zman değerlendirebiliriz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:55:14 -->-> Daha önceki mesaj 17:54:07 --

Gizlilik, Künye, Kullanım Şartları ve Hukuki Bilgiler sayfaları eklendi.
Sitenin en altında footerda link verildi hepsine.

Teşekkürler
KarincaServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bu siteye içerik girilmemektedir. Site içeriği Bot ile çekilmektedir. Spinner sadec ebazı kelımlerı eş anlamlıları ile değiştirmektedir.

Bu site için bir süre sonra gerçek ekip kurularak haber girilecektir. Ben sadece şuanki durumu için göürş istedim. Yoksa sitenin suan ıyı durumda oldugunu soylemedım.

Seo hizmeti veriyoruz. Bunu bu site ile bağlamanız ilginç olmuş. Biz makale yazmıyoruz ama. Sadece backlink sağlıyoruz. Neyse . Teşekkürler görüşlerin için.
Bir merhaba daha diyeyim size.

2005 yılından beridir bu işin içindeyim.2006 yılın da daha bir çok kişi seo'nun açılımını dahi bilmezken,bizzat şahsım vbulletin.org adlı siteden seo ile ilgili makaleleri türkçeleştirip webmasterler ile paylaşıyordum.Şimdi benim gibi birine çıkıp "seo backlinkten ibarettir" gibi kelimeler terennüm ederseniz hiç inandırıcı ve bilgi sahibi olmadığınızı rahatlıkla dile getirebilirim.

Benden daha bilgili olabilirsiniz eyvallah saygı duyarım,hatalarınızı kabullenmeyip,sitenizin sorunlarını yeterince analiz edemezseniz istediğiniz yerlere gelmeyi bırakın,hedefinize bir milim dahi yaklaşamazsınız.

Size ilk tavsiyem bot ile içerik çekmeyi bir kenara bırakın,boşuna zaman kaybetmiş olursunuz.