merhaba bkm express bana yanlışlıkla mail attı neden gönderdiklerini sordum bana sinemia premium hediye ettiler.59 tllık paket hediye edildi kart gönderim ücreti de alınmıyor (25 tl)toplamda 85 liralık bir indirim söz konusu ben 60 tl'ye satıyorum.
ödeme enpara
Hediye kodunuz 30 Eylül 2017 tarihine kadar geçerli olacaktır. Bu tarih öncesinde üyelik yapmış olmanız gerekmektedir.
Hediye üyeliğiniz 5 sinema bileti ile sınırlıdır.
Sinemia Premium üyeliği kullanımı ile ilgili bilgiler:
· Kampanya kapsamında ücretsiz olarak hediye edilen Sinemia Premium üyeliğinizi aktif etmek için
www.sinemia.com/hediye-aktivasyon adresinden giriş yapmanız gerekmektedir.
· Giriş yaparken "Hediye Kodunuzu" ilgili alana yazın ve ilerleyin.
Üyeliğinizi tamamladıktan sonra Sinemia tarafından Sinemia Premium kartı adresinize gönderilmek üzere en geç 3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir.
· Kartınız ulaştığında Sinemia mobil uygulamasını indirip üyeliğinizi aktive etmeniz sonrası dilediğiniz sinema salonuna giderek Sinemia mobil uygulamasınde check-in işlemi sonrası uygulama ekranını görevliye gösterip biletinizi alabilir, ya da Sinemia kartınız ile biletinizi alabilirsiniz.
· Sinemia Premium ile tüm sinema salonlarında dilediğiniz sinema filmini (2D, 3D, IMAX, IMAX 3D, dijital 3D, 4DX ve MPX dahildir.) izleyebilirsiniz. Premium üyelik gözlük ücretlerini de kapsamaktadır.
· Üyeliğiniz 5 sinema bileti ile sınırlıdır.
· Hediye üyeliğinizle, üyelik süreniz başladığı günden itibaren 30 gün içerisinde dilediğiniz 5 gün istediğiniz salonda istediğiniz seansa birer bilet alabilirsiniz. Sinemia Premium'un ek ayrıcalıklarından üyelik boyunca her gün yararlanabilirsiniz.
· Aynı gün sadece bir sinema bileti hakkınızı kullanabilirsiniz.
· Sinemia Premium hediye üyeliği sadece Sinemia Premium ilk üyelikleri için geçerlidir
İzlemek istediğiniz film için yaş sınırı, kimlik ibrazı, geçerli yaş kategorisi ve benzeri kısıtlamalar varsa bu yükümlülükleri yerine getirmeniz gerekecektir. Bu durumlar, size hediye edilen Sinemia Premium üyeliği kullanım koşulları dışında uyulması gereken kurallardır.