Son zamanlarda değerlendirme konusunda gördüğüm en güzel domain.
Zamanında Biletcilik.com ve biletler.org'u düşürmüştüm. Hala aklımdadır o iki domain. Bence güzellerdi. Bu sizin domain muhteşem ötesi. Objektif bakmak lazım. Bu domain kimde olsa sevinir.
Bakın sizin rakipleriniz (domain anlamında) abcbilet kelepirbiletbul gibi şimdi regleyebileceğimiz domainler değil. Sigorta.net araba.net cicek.net emlak.net gibi gerçek hayatta ticari potansiyeli olan metaların alanadı olan domainler. Üstelik valiz turna gibi ima yoluyla reklamla iş yapmanıza gerek yok.
O domain benim panelimde olsa satmazdım asla.
Sermaye gerekir büyük yatırımlar gerekir o sektörde falan filan... O büyük sermaye kjhakjakjbilet.com ile tepede durabilmek için gerekir. Siz milyon dolar harcamadan pastadan payınızı alırsınız. Olayın güzelliği o zaten.
Bundan 10 sene önce uçak bileti alma hikayemi anlattığım bir blogdan (gerçekten insanlar ucuz bilet nasıl bulunur öğrensin diye canım sıkıldığında açtığım bir blogdan toplamda 1k dolar gelmişti.)
Boş durana kadar sayfa, bir affiliate programı bulun bence bu arada.
Yani hakikaten muhteşem.Hayırlı olsun.
Bu konu dışı ama bazen düşünürüm 20 sene önce domain reglesem ( azıcık daha büyük olsaydım, lise 1 deydim) türkçe hangi domainleri reglerdim diye... Emlak, sigorta, araba, cicek.... Bilet kesinlikle bunlardan biri olurdu.