by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Logo bittiyse görmek isteriz merak ettim nasıl bir çalışma ortaya çıktı diye.
Merhaba;

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim ancak ne yazık ki logoyu bırakın bir taslak bile yok elimde. Olduğunda inanın derhal paylaşacağım buradan da.

Ödemeyi tasarımcı arkadaşa yapalı 9 yada 10 gün kadar oldu. Ödeme yaptıktan üç gün sonra bir mesaj attım kendisine. Akşam 7 – 8 saatlerinde atmışım cevap gelmedi. Sabah oldu baktım halen cevap yok, bende endişelenmeye başladım biraz. Siteden özel mesaj attım size ulaşamıyorum diye, sonra dönüş oldu. Epey bir kızdı, azarladı arkadaş beni. Kendisi de insanmış uyuyabiliyormuş, r10 da 700 küsür ticaret puanı varmış ta tenezzül edip ismini karalatmazmış vs şeklinde epey bir azarladı beni. Bende alttan almak zorunda kaldım açıkçası.

Benimle anlaştıktan sonra arkadaşın r10 daki ilan sayfasında 3-4 kişi ile anlaştığını gördüm benden başka. Benim de şirketim 2018 de faal olacağı için aciliyetimin olmadığı, güzel ve özgün bir logo ortaya çıkması için zamanımın olduğunu söylemiştim. Dönüş olmayınca da endişelenmiştim.
Tasarımcı arkadaş beni epey bir azarlayınca tamam 15 temmuz a kadar sizi rahatsız etmeyeceğim diyerek konuyu kapattım. Bir iki gün kadar önce de bu konunun linkini atarak lütfen buradaki yorumları da dikkate alınız şeklinde mesaj attım ama tabii ki bunlara da bir dönüş olmadı. Umarım buradaki yorumları dikkate alacaktır.

İşin özü ve kısası şu ki, 15 temmuz a kadar arkadaşa mesaj atmaya çekinir durumdayım. Logo dan sonra birde kartvizit için anlaşmıştık aynı arkadaşla ve logo+kartvizit ücreti ödedim kendisine. Bakalım gelen logo taslağına göre çeşitli revizyonları (buraya logo taslağını koyup yorum rica edeceğim tabii ki) yapabilmek için iletişim kurabilirim umarım tasarımcı arkadaşla.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:04:12 -->-> Daha önceki mesaj 08:58:11 --

Şunu da eklemem gerekir ki; ben zamanım var aciliyetim yok derken, benim işimi bir kenara bırakın da ilerde nasılsa yaparsınız demek istememiştim. Şimdi yukarıdaki mesajı tekrar okurken böyle bir anlam çıkabileceği oluştu kafamda. Düşünün, tasarlayın, aceleye getirmeyin logo tasarımını demek istemiştim.
Tasarımcı arkadaş ta bu şekilde anlamıştır değil mi? Kendisine tanıdığım 13 - 14 günlük süreyi tasarımı şekillendirmek için kullanıyordur değil mi =(