kardeşim kime şikayet edersen et sanki milleti dolandırıyoruz canımı sıkma fazla dakka başıda bana yazma artık asiyetimizi bıraktın neden ahklakımızı zorlamı satıcam kardeşim hayatımda ne kadar ticari iş yaptım neler yaptım millete zamanında ücretsiz yardım ettim geldiğim duruma bak ne hale getirdin bizi tm haksızsınız demiyorum haklsınız fakat size whatsapp 'tan dan yazdım siteyi anlaştık sonra param eksik dediniz tamam dedim akşam halledelim dedim bu defada tatildeyim dediniz demedinizmi insan ne düşünür bu adam beni oyalıyor sonra size whatsapp tan yazdım hallediyormuyuz diye geç yazdınız insan düşünür düşünmezmi adam bizi oyalıyor v.s v.s ben zaten zararına veriyorum siteyi ihtiyacımız var
madem alacaktınız size yazdım hocam halledelim halledelim geç yazıyorsnuz üsttelik tatlldeyim diyorsunuz sonrada bana burda hakaret ediyorsunuz ben size burda ahlaksız hareketler etmedim bkz whatsapp tada yazıyorsunuz bana böyle çirkin cümleler bakında ben sizi şikayette bulunmayım haddinizi bilin ve aşmayın düzgünce yazın ifadelerinizi satmıyorsa karşı taraf zorlamayın insanıda çilecen çıkarmayın inş son mesaj olur