Arkadaşlar sakin olun ben böyle durumlara alışığım bu benimbaşıma gelen ne ilk nede son olacaktır..
Ayrıca Ergün Kardeşim ben kimseye yaz vs demedim arkadaş dün bana Hakn Beyin bu konuya benden aldığınız temaların linkini yazınca(Hani kelime oyunlarına gerek yok r10da satın dediysem ki ben inertnet ortamında satışını yapmazsanız dedim siz bendne aldığını temayı başkasına verdiniz daha gerisini konuşmaya gerek varmı siz ofisimoya verecegim orada satılacak dediniz mi?) Cengiz beyde bana yazdı bende bu durumlara alışığım dedim ve temalarımın orada nasıl satışa konduğunu yazdım; Burada yazması tamamen kendi insiyatifi ile yazmıştır Cengiz beyi de ne tanırım nede bir iş yapmışlığım yoktur.. benim konuya dahil olma sebebim ise Hakan beyin yazdığı mesajda benimle görüşmüş bir anlaşma yapmış gibi yazmasıdır ben kendisiyle görüşmedim kendisi ile anlaşmadım kendisine temalarımın satış yetkisini vermedim sizinde benim temalarımı ne olursa olsun ona vererek satış yaptırma yetkiniz de yok sizde böyle bir yetki vermedim olay bu kadar basit daha neyi tartışıyoruz.. ve durum onun dediği gibi değil sizde biliyorsunuz bunu.. Ben Aptal değilim sürekli kelime oyunları yapmanıza grek yok ben size ne dediğimi iyi biliyorum r10 gibi platformlarda ve sitelerde satmayınız dedim sizde dediniz ki ben kendi siteme koyacağım ve cevremdeki insalara demo olarak suncağım abi dedin bende dedim ki benim fiyatımın atına satma.. siz ne yaptınız gidip 3 . bir sahısa verdiniz olay budur.. ha varsaylım r10 da satmayın dedim, şimdi benim temalarımın ofisimodaki satış linkini buraya yazınca r10 da satmamış mı oluyor illa kendi başına konumu açılması gerekiyor.. herneyse kelime oyunlarını bırkalımda herkes işine baksın.. selametle yolunuz açık olsun..
Ergün Bey eğer ben bu konuyu buraya taşıma amacında olsa idim siz o sitede temalarımı Mart 2017 den beri satıyorsunuz bu kadar bekledikten sonra taşımaz, beklemez o zaman taşırdım.. Ben o zaman sizede dedim bana başkasının sitesinde satacağınızı ve başkasına verecenizi söyleseniz vermezdim diye hatırlarsanız..şu an buraya taşınmasınınzda benimle direk alakası yoktur Cengiz beyin tamamen kendi insiyatifidir konuyada cvb hakkı doğduğu için dahil oldum selametle.. Rica ediyorum konuyu uzatmayalım..