Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizi 2.kez uyarıyorum bir dahakine kelimelerinizi iyi secmesseniz cevap bile vermeden yonetime bildirileceksiniz.
1.si ben kimsenin piyonu degilim beni ne kendinizle ne etrafınızdaki insanlarla karıştırınız !
2.si sen hala anlamamakta israr ediyorsun sanırım ama ben sana kısa bir ozet geceyim. temanın izinsiz olarak satışını yapan arkadaşa cevap yazdım ve osdem beyle gorusmeme istinaden yazmıştımki konu hakkında bilgim var demekki.
3.sü osdem66 ile sadece bu olayda degil daha once bircok olayda kendisinin temalarının baska baska yerlerde gordugumde gidip kendisine bildirmisimdir. Ha bu sadece osdem66'ya has bir durum degil diger arkadaslarım icinde aynısını yapmışımdır.

simdi konuyu uzatmamak adına kısa kesiyorum. bir daha cevap yazmayınız. sizinle yüz göz olmak istemiyorum.
O zaman ilk yazdığım mesajı okursanız haksız olduğunuzuda anlarsınız. çünkü ben bu temaları satmak icin aldım 15 tane tamayı cebime koyup ucurtma yapmaya çalışmıcağımıda sizde bu sektörde oldugunuz için anlamışsınızdır.

iki osman abiye ben sadece üstüne basabasa söylüyorum kendi fiyatı altına satmamayı ve r10da satmamayı buda yazılı değil söz üstüne konusulup anlaşılmıştır. ben osman abiyle hop şimdi ticaret yapan biri değilim 2008 den beri cok fazla özel iş ticaretimiz olmuştur.

Hatta özel döktürüp yaptırdıgım bir müşterimize temayı başka birinin sitesinde gördügümde osman abiyi arıyıp abi müşteri beni arıyor böyle bir tema var nasıl olur v.s diyip sonra bana dedi ben birine kurmuştum orada cekmişler ergün benim haberim yok deyişinde bile eyvallah abi sen öyle diyorsan dogrudur diyip gecmişizdir.

Kendisinin bu konuda beni yanlış anladığını düşünüyorum benim kızdıgım nokta zaten böyle bir sorun varsa bana ulaşabilir biz ticaret dışında oturup yemek yiyip cay icen insanlarız. istediği zaman beni arıyabilir ve yine söylüyorum bu konu zaten sizi hic ilgilendirmiyor.

Osman abiyede bir sorunu varsa beni aramasını ricaediyor forumlarda böyle olmadıgını özellikle bildiriyorum.

Son olarak ofisimo yada hakan beyle değil sorunla ilgili benimle muhattap olunulsun adamı durduk yere baltalamayın...