Ben kelimemi iyi tartıyom merak etme ve böyle bir sorun varsa seni hic ilgilendiren bir mevzu değil osman abi sana yazdırıyorsa bişey diyemem yani derimde yıllardır ağırladıgım birine saygısızlık olmasın diye diyemem.

Amma velakin sana bir tavsiye hic anlamadığın konulara mudahil olma mesela sen benle osman abi ticaret yaparken varmıydın yada konu ile ilgili yanımızdamıydın ?

Sana biri dese şuan hocam sen nereden biliyorsun ne cevap verecen ya şu bana böyle dedi ben o yüzden yazdım diyeceksin peki sana doğru oldugunu nereden biliyorsun dese nediyeceksin ?

2. örneğin senle ben bir ticaret yaptım dedimki ben sana bir kağıt fotokopisi veriyorum bunu istedigin gibi satabilir herşekilde kullana bilirsin ve yarın hakan bey cıkıyor size diyorki konu ile hic ilgisi yok ben ergün beye sordum bu fotokopi calıntı ? sen burada hırsızmı oluyorsun yoksa konuya hic müdahil olmayan adama acıklama yapmak zorundamı oldugunu hissediyorsun v.s

ha piyonsan bizde piyonlugunu bilelim ona göre sana cevap verelim ama yok ben sadece duyduklarımı aktarıyorum diyorsan insana duyduklarını söylemesi yalan olarak yeter...