Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Böyle bir konuya dahil olmak hem adıma hem hakan abi adına hemde osman abi adına dahil olmak istemezdim.
Osman abiyle yıllarca ticaretim oldu ya yanlış anladı yada neden böyle davrandığını anlamıyorum.
Kendisine paketleri alıp internet sitesinde satacağımı bir insanla ortak oldugumu vs söyledim satış yaparmısın toplu dedim ve özellikle abi satışla ilgili surda satma böyle satma diyeceğin birşey varmı diyede üstüne basabasa bildirdim. osman abi r10da satmazsan birde benim fiyatımın altına satmazsan sevinirim dedi tmm abi dedim.
osman abiyi 2008 den beri tanırım cok fazla iş yapmış yüzyüze yemek yiyip gezip tozmuşuzdur böyle bir konuyu gelip buraya taşımasını hic anlamadım.
Dipnot : sadece satacağım sitenin ofisimo.com oldugunu söylememiş olabilirim. bunuda konu oyle gecmedi hani hangi sitede satacan vs.
Sadece her zaman beni arıya bilen bir insanın gelip bana bildirmesini isterdim. konuyu forumlara taşımasını anlamlaştıramadım. Neyse osman abi yine bizim abimiz ben yine aktimi tutuyor ve sizin fiyatınızın altına satış yapmadan r10da satışını sunmadan devam ettirmekteyim.
Bu konuda hakan abinin hicbir sucu yoktur o ben opencart temaları koysam satarmısın demem icin sitesine eklemiştir.
Yinede osman abimiz bizim abimizdir. her konuda beni arayabilip bu konu veya başka bir konu hakkında görüşebilir.
enteresan olan hicbir konudan bilgisi olmayan AdonisBG bu şahsiyetin iç güveysi olması... kendine ofisimo yada osdem üzerinden pirim yaptırmak istiyorsan bence başka bir yol denemesin mesela tahtakale piyasasında insanı daha kolay meşur yapabiliyorlar...