mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Splash Screen diye aratırsanız bulursunuz kolay bir işlemdir. Android İçindir..
çok teşekkür ederim dostum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45:21 -->-> Daha önceki mesaj 21:43:56 --

bekmekci_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu linkte zaten soruyu sormuşsun https://www.r10.net/android-amp-ios-u...-programi.html

Apk modlamak kolay değildir. Apkyi decompile ettiğinde nereye bakacağını bilmen gerekiyor. Eğerki bir oyunu decompile ediyorsan oyun motoruylamı yazılmış yoksa kütüphane ilemi bunu anlaman lazım. Oyun motoruyla yazıldıysa o motor hakkında bilgi edinmen gerekiyor.
Çünkü her apkyı decompile ettiğinde aynı dosyaları göremezsin. Elbet farklı oyun motoru/kütüphanesi ile yazılmış olanlar vardır. Aynı şey uygulama içinde geçerli.

Burada kimse gelipte sana şu şu şekilde yapacaksın diye anlatmaz. Dediğim gibi kolay bir işlem değil. Eğerki bu işi öğrenmek istiyorsan apknın nasıl decompile edildiğinden başlaman gerekiyor. Diğer tüm soruları Google'a sorarak cevaplarını bulabilirsin.
Tabi bu iş için biraz ingilizcede lazım. Türkçe kaynak bulmak zor.
anladım hocam birşey daha sormak istiyorum play store'da son güncellenen oyunları takip etmek mümkün mü? play store'da yeni güncellenen oyunlar diye bakıyorum ama öyle gözükmüyor.
Atıyorum Dün ayın 10'u idi düne ait güncellenen oyunu nerden listeleyebilirim?