Biz gizli kapaklı satış yapmıyoruz.Osdem06 ile anlaşmamız doğrultusunda sitemizde 1 tane değil 15 tane teması satıştadır.
ayrıca şikayet konusu açarak firmamızı karalamaya çalışmanızdan dolayı yönetimden banlanmanızı rica ediyorum.
Bu konuda herhangi bir tartışma yaratmak yada şikayet açmak amacında değilim çünki artık bıktım bu tip insanlardan, ancak benim temalarımı sizin sitenizde satmanız konusunda bir anlaşmamız yok ben bu temaları size satma konusunda da herhangi bir yetki vermedim yada bu amaçla satış yapmadım sizinle de böyle bir konu hiç görüşmedim, yani siz benden ücret ödeyerek almadınız o temaları, benim sözüne güvenip sattığım bir arkadaştan aldınız onu ve bu arkada hiç bir şekilde ne sizdne ende böyle bir satışyapılacağından bahsetmedi insanları yanlış yönlendirmeyin.. ben bu temaları toplu olarak güvendiğim bir arkadaşa kendi bölgesinde kurdugu siteler ve müşterilerine kuracağı siteler için toplu olarak verdim, verirkende kendisinden benimle aynı platformda ve internet üzerinde satışını yapmaması konusunda söz aldım ve güvendim ama malesef bu sektörde güvenilecek kimsenin olmadığına da gösterdi o arkadaş çünki bu temaları size vereceğini yada sizin sitenizde satışa koyacağını söylseydi kesinlikle vermezdin sizin sitenizde satışta olduğunu öğrendiğimde de kendisine ilettim bu durumu ama malesef satışa devam etttiniz... o yüzden sizin benim temalarımı satış yapma izniniz yok illegal satış yapıyorsunuz... gene söylüyorum sizinle tartışmak gibi bir amacım yok bıktım artık...
Ayrıca o benden alan arkadaştan temaların ücretini aldığım için ve o arkadaşla yüz yüze görüşmüş olduğum ve geçmişteki arkadaşlığına saygı gösterdiğim için o zaman ben bu işin peşine düşmedim, önemsemedim o benim canımı acıttı ben ona bunu yapmak istemedim genede istemiyorum genede önemsemiyorum sıkıntı yok..sizler bunu yaptıkca ben kendimi daha da geliştiriyorum eyvallahhhh..
Cengiz Kardeşim sana da Teşekkür ederim hassasiyetin için..