Merhaba; @AdonisBG (Cengiz Bey) Kardeşimizin burada anlatmak istediği fakat sizin farklı algıladğınız yada bir mesajınzıda söylediginiz gibi ben açık açık yazıyorum diyerek durumu izah etmeden 2 site için alır sınırsız kullanırdım gibi düşünceniz için yazıyorum;
Sizin istedikleriniz açık evet belirtmişsiniz, bana iki paket verin birini kendi sitemde diğerinide xx(Bu sayı nedir fiyatı öenmli ölçüde etkiler cunki) sayıda temalı 2 . paketi de bayilerime site kurayım der istediğim kadar sitede kullanırdım düşüncesindesiniz ama malesef durum böyle degil burada bu işi yapan bir çok arkadaşımız size o iki paketin içindeki birçok modülü böyle bir durumda kesinlikle domain lisanslayarak verecektir yanlış anlaşılmasın dolayısı ile siz bu konuda dürüst olmasanızda zaten cok sitede kullanamayabilirsiniz, siz bunları açık kaynak yani lisansız istediğiniz anda da fiyat Cengiz Beyin söylediği rakamlara doğru çıkacaktır o kadar tema ve modüllerle birlikte sınırsız kullanım durumunda.. Cengiz Kardeşimin aslında anlatmaya çalıştığı olay budur..
Yanlış anlaşılmasın ben sadece bu işlerden işleyişin nasıl olduğunu anlatmaya çalıştım teklif verme gibi bir durumumda yok...
Üstad sizler kadar konuya haiz olsam zaten talep açmam kendim yaparım. Konuya sizler kadar haiz olmadığım için burada sizlerden gelen bilgilerle ben de durumu kavrıyorum. Zira Sizin de söylediklerinizden sonra muallakta kaldığım durumlar oluştu. Siz bu şekilde domaine lisanslı olarak yapılır ya da domain başı hizmet alırsınız şeklinde belirtiyorsunuz anladığım kadarı ile ancak duruma fiyat teklifi veren arkadaşlar oldu. Şimdi burada hangi ne gibi bir yol izlemek gerektiği konusunda kafamda soru işaretleri belirdi ister istemez.