Tabi ki yatırımsız olmayacağının farkındayım. Ben elimden geldiğince yatırım yapmaya hazırım ama planladığım şekilde bir projenin yatırımı da beni aşıyor. Bu yüzden destek olabilecek kişilerle iletişime geçmek istiyorum.
Yatırım için önce projenizin demosunu hayata geçirmelisiniz. Bireysel ortaklar yerine kurumsal ortaklarla çalışmalısınız ve yasal zemin mutlaka olmalıdır. Sizin beyaz dediğinize başka bir kişi veya kurum mutlaka kara diyecektir. Bu durumda nasıl bir yol izlenecek hepsi resmi olarak ortaya konmalıdır.
Ortaklık çok zor bir süreç. Bireysel başarı çoğu zaman ortaklıktan daha iyi sonuçlar ortaya çıkarabilmektedir. Bir kişiyi istihdam etseniz bile mutlaka işin çakkalığına bir noktadan sonra kaçacaktır. Bu işlerin organizasyonu domain sahibi olmaktan çok girişimcilik idarecilik pes etmeme ruhuna dayanıyor. Belki 2-3 yıl para kazanmadan yola devam edeceksiniz. Para kazanmadığınız bir işte kim sizle 2-3 yıl birlikte olabilir ki hatta sizin bile özgüveniniz yıkılacaktır. Para kazanmada acele edeceksiniz sitenizi spama sokacaksınız tüm emeğiniz boşa gidecek bilemezsiniz ki?
Amacınızı hedefinizi senelere yayıp tek başınıza yola cıkıp zamanla gelir elde ettikten sonra ilerlemek şirketleşmek en mantıklısı.