Bence sen ne yaşadğını da tam bilmiyorsun veya farkında değilsin. Bir kanal kapatılırken veya kanal kapalıyken ve sen o kanalı ziyaret ederken bile, kanalın neden kapatıldığı yazar.
Bu kadar emin konuşmanın lüzumu yok demişsin. Ben Youtube'un acemi kanal sahiplerinden değilim. Ve epey bilgi sahibiyim. Benim de kanal kapanma tehlikesi yaşadı. Bizim ülkede çünkü şerefsizce sahte telif atma modası var. Muhtemelen sen de sahte telif mağdurusun ama bunun henüz farkında değilsin. Kanalın telif yemediğini iddia ediyorsun, bu cümlen bile saçma. Kanal durduk yere kapanmaz. Haksız veya haklı yere kapanır. Ama sebepsiz yere kapanması imkansız. Sen Youtube'u dingonun ahırı falan mı sandın. Koskoca Youtube'dan bahsediyoruz. Kafasına göre kanal seçip kanal mı kapatıyor. Saçmalık! Sana hani yardımcı olmak babında yazayım dedim, ama üslubun o kadar itici ki, sana neden yardımcı olayım?
Ben Yurt içi olsun yurt dışı olsun Youtube'un önemli etkinliklerine seminerlerine katılmış birisiyim. Beni tanımadan etmeden "bu kadar emin konuşmanın lüzumu yok" demen açıkçası çok komik. Ama üzülüyorum da bir yandan.
Telif yemedim işte sorunda burada.
Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.
Yazıyor, her itirazıma da şu şekilde cevap geliyor.
Sayın Kullanıcımız,
İsteğinizi inceledik ve kısa süre önce bir itirazda bulunduğunuzu fark ettik. Lütfen önceki itirazınızın sonucunu bekleyin. İtirazla ilgili karar verildiyse lütfen o sonucu dikkate alın. Not: İkinci kez itiraz edemezsiniz.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
Hiçbir şekilde abone kasma, izlenme sayısını arttırmak için yöntem kullanmadım.
Üslup diyorsun da, sen yaşadıklarını anlatıyorsun. Bende yaşadıklarımı anlatıyorum haliyle senin yaşadıklarınla benimki uyuşmuyor doğal olarakta bende bunu dile getirmeye çalışıyorum.