11 Yıla yakındır r10 üyesiyim, elimden geldiğince çoğu üyeye faydam olmuştur ve uzun yıllar sürekli forumla ticaretim olmuş, hem kazanmış hem kazandırmışımdır.

Bazı üyeleri ve forumla ilgili rahatsız olduğumuz konuyu açıp sevgi ve saygı çerçevesinde değerli üyelerin yorumunu alıp herkes değerlendirmesini yapıyordu.

"Forumda şuan moderatör olan " Yeniceri " benim açtığım konuyu kendi keyfi isteğine göre durduk yere kilitleyip ve ardından aynı konumu açması hoşuma gitmedi ve bunu kendisine mesaj olarak ilettim. Çünkü aykırı birşey yoktu çünkü herşey forum kulları çizgisinde sevgi saygı çervesinde yorumlar alıyordu..

Bunun ardından konuyu kendisine özel mesaj olarak ilettim cevap gelmeyince Forumda / Şikayetim var bölümüne şikayetimi dile getirdim.

Ardından durduk yere 1 hafta banlandım.

Forumda hiç kimse gördüğünü söyleyemeyecek mi ?
Forumda hiç kimse rahatsız olduğu konuları dile getiremeyecek mi ?

Bunlar ile ilgili konu açınca durduk yere 1 hafta banlanmakmıdır cezası ??

Forumda sus, konuşma , yorum yapma , eleştirme politikasımı var ?

Bu foruma karşılıksız olarak 11 yılımı verdim ve gerekirse bir 11 yıl daha veririm, insanlara birşey kazandırmak ve elimden geldiğince bilgim olan konularda yardımcı olmak için.

Bu keyfi banlar yüzünden forumun bir sürü bel kemiği üyesi güzelim forumu bıraktı ve sadece izleyici olarak takip ediyor kimisi etmiyor bile.

Ben hırsızlık yapmadım, ü.ç kağıt yada kimsenin kul hakkını yiyip dolandı.rıcılıkta yapmadım..

Sadece kendisiyle ilgili şikayet konusu açıldığı için ardından geçen 11 yılın değeri bu durduk yere 1 hafta banlanmak mı ?

Banlanma açıklamasınada " Forum kurallarını öğren de gel demişsiniz " hangi forum kuralında diyor durduk keyfi yere üye banlayın ??

Yeniceri moderatörünün Kendi adı geçmemesi için açtığım şahsına şikayet konusunu hemen silmek olmadı.

Geçmişle şimdi arasına bakın kaçtane bel kemiği üyeniz kaldı sizi yarı yolda bırakıp gitmeyen ??

Moderatöre forum ile ilgili mesaj gönderiyorum okumuyor takmıyor bile çoğu kendi satış konusuyla ilgilendiği için sıra gelmiyor.

Şimdi diyeceksiniz ki yöneticiler hakkında şikayet konusu açmak yasak gene banlanacaksın peki ozaman biz hataları eksikleri nasıl dile getireceğiz ? hep böyle herkes kendini kusursuzmu sanacak ? ben ve benim gibi üyeler durduk keyfi kafasına göre banlanmaya devam mı edecek ?

Kime neyi nasıl anlatacağız o zaman ?

Sen vicdanen rahatmısın hiç bir kusur yada herhangi bir problem olmadan dola.ndırıcılık , üç kağıtçılık , hırsızlık olmayan ve sadece şahsınla ilgili bir düşünceyi 1 hafta banlamaya ??

Ben sana mesaj olarak konuyu ilettim sen mesaj ı uzun süre okumadığın için şikayet konusu açtım.

Sen mesajını okusan şikayeti değerlendirsen dönüş yapsan zaten şikayet konusu açılmayacak.

Senin ilgisizliğin yüzünden keyfi olarak 1 hafta banlandım ve gene senin tarafından. Güzel canın sağolsun.. Gönderdiğim mesajı okusaydın eger bende şikayet konunu açmazdım ve 1 hafta banlanmak zorunda kalmazdım....

Haksızlık yapmayın normal bir üye olmama rağmen 11 yıldır hiç kimseye haksızlık yapmadım. Moderatör olduğun halde böyle haksızlık yapman olmadı....

Herşey r10 içindi ve gene onun için olacak " forum kurallarını okuda gel demişsin, 11 yıldır bu forumdayım defalarca okudum bence 4 yıldır buradasın sen bir göz at istersen, hiç bir uygunsuzluk, d.olandırıcıl.ık , hırsızlık , haksızlık , yapmayan bir üyeyi keyfi olarak 1 hafta banlamak hangi satırdı yazıyor ??

Bunuda yazan sissiziniz , peki bizim konu açmamız yasaksa, sizin üyelerden gelen mesajları okumamamız yüzünden sizden kaynaklanan bir problem yüzünden neden banlanıyoruz ?

Başkasını 3 gün Başkasını 1 hafta banlamak mı oluyor ? İllere göre ceza farkımı oluyor ? Diyarbakır olunca 1 haftamı oluyor ? başka yere 3 gün mü ?