Rekabetli kelimeler üzerine yoğunlaşırsanız sizden önce o sektöre o kelimeye giren sıralamasını aldığı için sizin fark yaratmanız gerekmekte onları geçebilmek için.

Ancak iyi bir analiz sonrası hacim ve rekabet düzeyi uygun olan anahtar kelimelere yoğunlaşsanız ve 700 adet bu tarz kelime bulsanız şimdi hitiniz 1k üstü olabilirdi.

Hersaplayalım 700 adet 100-1k aylık hacmine sabit kelime buldunuz.Makalenizi yazdırdınız ve bu kelimelerden sadece 500 adetinde başarılı oldunuz ve sıralamaya girdiniz.

100-1k hacimli bir kelime günlük ortalama minimum 3-5 tekil gönderiyor diye hesaplayalım( normalde biraz daha yüksek olur )
5 x500 = 1500 tekil hit günlük aylık 45k yıllık ise 540k tekil hit demek oluyor bu.

Bugün bu forumda bu tarzı uygulayarak başarı elde edip sitesini satan bir çok güzel dostum var.

Sırf analiz kısmına kelime / anahtar kelime bulmak için 1-3ay zaman ayıranları biliyorum.
Özellikle long tail kelime.

Ayrıca bu tüm sektörlerde geçerlidir.Nice sitelere çalışma yaptım veriyorlar makalecinin eline adam ezbere başlık atıyor makale yazıyor.Bilmiyorlarki aynı başlıklar üzerinden kaç makale yazmış kaç siteye eklemiş.

Forumdaçoğu konu patlamaya hazır diye satılıyor peki neden ? full özgün yazıları varmış 200-300-500 tane backlink alınırsa patlarmış o site.
Evet patlar ama alanın elinde patlar.

Başarılar dilerim.