Birinden ufak bir meblağ alacağım vardı, sened tarihi 3 yıl geçmesine rağmen ödemedi. Aradığım zamanlar telefonumu kayıt etmemiş kendimi tanıtıyordum ben falanca diye haaa param yok olunca vereceğim diyordu.. gittim avukat olmadan sadece Tc kimlik numarası ile senedi verdim 1 gün uğraştım icrayı başlattım.
1 ay sonra haber geldi icra başlamış fakat şahıs 7 gün içinde itiraz etmiş imza benim değil diye.. Devlet demiyor ki borcun var mı?
1 gün de akşama kadar uğraştım karşı dava açmış bir dünya delil vs.. Mahkeme günü verdiler hakim 3 ay sonrasına gün attı.. Bilir kişi raporu istedi.. 3 ay geçti tekrar mahkemeye gittik adam dediki param yok! bilir kişi ücretini ödeyemiyorum 350TL daha ödedim bilir kişi için vel hasıl.. 2 ay sonra sonuç çıktı bilir kişi son 2 yıl içinde resmi imzaladığı bilmem ne istemiş kafasına göre birşeyler yapmış imzayı o atmamış demiş..
üstüne beni yalancı çıkardı parayı alamadığım gibi üstüne 50tl Mahkeme hacrı dosya parası vs+350TL bilir kişi ücreti ödedim.. 1500TL alacak içinde üstüne su içtim.
Bu memlekette hukuk biliyorsa borç yap sened yap ödeme kardeşim... Kul hakkından da korkmuyorsan süper valla..
Anadolu yakasındaki o koca adliyeyi bilen bilir içinde kayboluyorsun girdimi akşam oluyor hala işi yapamıyorsun..
size gelince; Yapacağınız iş avukatınızı boşverin gitsin benim gibi yapın kendi dosyanızı kendiniz doldurun, ikamet adresine icra için evrak gider 7 gün itiraz hakkı var.
adreste yoksa muhtarlığa gider kapıya bir etiket yapıştırır icra başlar.
şunu da belirteyim 1 avukatın elinde yüzlerce dosya dolusu icra evrakı geliyor.. o kadar çok icralık kişi var ki artık dosyaları koyacak yer bulamamışlar adliye koridorlarına dökmüşler..