Yaklaşık yaklasik 10 günlük bir sitem var ayarları açılış hızı standart olarak bilinen herşey uyumlu makalelerim genelde 200+ ve 700+ ya kadar tamamı seo icerigine göre yazılmış durumda yani analizlerde herhangi bir hata ile karsilamadım. Yazılarım genelde akşam 20 24 arası yaziyorum ve takip edemesem de muhtelemen 1 saat içinde index aldığını düşünüyorum. Görsel kısmımda güzel. Site içeriği kadın sitesi ile alakalı. Kelimelerim zor fakat sürekli kopya içerikler dolu tepelerde gazetelerin siteleri ile alakalı herkes biliyor.Sosyal medya üzerinden paylaşımın twitter ve konularim paylaşıldıkça yazılarım 100 de okunuyor 300 de geçen hafta 1700 kişi siteme girmiş tamamen doğal twittwr üzerinden. Fakat sitem hiç bir kelime de sıralamada çıkmıyor. Herşeye dikkat ediyorum elimden geldiği kadar dış seo hakkında bilgim olsa da tek başıma birşeyler yapmaya tedirginim sıkılıp kenara atacağım bir websitesi değil bu çünkü. Nasıl yollar izlemeliyim forumdan 1 2 dostum Google biraz sitene alışsın Kendi kendine tirmanir şuan sorun yok dediler.1 ay sonra temami degistirecegim acemiligimi atmak istiyorim.Site adını isteyeceksiniz biliyorum. Daha önce verdigim arkadaşlar yazıları çalmak için istemiş farkettim ama gerçekten yardimci olabilecek yorumlar lazım arkadaşlar ticaretten öte yine ticaret yapılır dert değil fakat herkes bişeyler öğrenmeli en azından parayı ver düdüğü çal mantığında arkadaslar yazmasın. Ne yapmamalıyim onu merak ediyorum.çalışmalar icin erken mi?