kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bol su iç. günde 3 litre altına düşme
90+ kiloyum. Bol su da içince midem çırpınırdı Karadeniz söylemeye başlar

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Bloglava; parça felan alınmıyor koltuk altından sinirlere delik açıp giriliyor. Titanyum klips takılıyor sinirlere. Bu ameliyat yapılırken sol tarafa takarken sol akciğer indiriliyor sonra şişiriliyor geri sonra aynı işlem sağ akciğer indirilerek yapılıyor. Tabi nefes sıkıntısı oluyor ameliyattan sonra .Ücretsiz yapan üniversite hastaneleri mevcut. Özelde 10.000 TL den başlıyor.

Bazı çok olumsuz yan etkileri var , bu sebepten intihar etmeyi düşünenleri bile gördüm ama ben o yan etkileri aşırı yaşamıyorum.

Şöyle ki 4 bölge var t1,t2,t3,t4 neren çok terliyorsa ona göre bölgeler bu. Yan etkinin adı refleks terleme. Terin kesildiği bölgeden çıkamayn terin sırt ve karın bölgesinden aşırı derecede çıkması oluyor yaz kış. Ben ufak şekilde yaşıyorum eski el ayak terlememe göre rahatsız bile etmiyor ama şans işi işte.

Eskiden el ve ayak terlemem mevsim farketmeksizin şu şekildeydi ve sınava pudra ve kağıt havlu ile girerdim. Kışın bile aynısıydı fotoğraftakiyle 7/24

Bayağı tırstım şimdi. O kadar aşırı terleme yok. Nemle beraber gelen terleme. Kokuyu da erteleyebiliyoruz ama o ıslaklık hissi asıl beni rahatsız eden.
sanalyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dricloru kullanırsan sonucu söylermisin hocam. Bende biraz araştıracam. Etkisi varmı, zararlı mı vs.
Yazarım buraya hocam. Yazmazsam anlayın ki ölmüşüm

ehtiyar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Duş harcayacağım zamanı"

Ben şok

Yani hocam Karadeniz'in kırsal kesimindeyim. Çok aşırı sıcak yok. 2 günde 1 yıkanmak yeterli zannımca zaten gün içinde dışarı çıkıp iş yapınca 2 günde 1 olmuyor her gün duş. Çünkü gerekli. Ama ev içindeyim malum KPSS..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi