dadaskral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam eğer koltuk altı terinden şikayetçiyse, tereson kullan. Ben şuana kadar hayatımda hiç açık renk tshirt giymiyordum. Kullandım bu mereti her renk giyiyorum şuan.
Araştırayım.

TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde terleyen biri değilim ama bu sıcaklarda ben de terliyorum. Kilon var mı çok?
90'ı geçtim galiba
KPSS nedeniyle evden çıkmıyorum. Yemek yiyip derse oturuyorum. Kasa da büyüdü göbek de...
pan_river adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah, akşam duş alıp bol su içmekten başka çaren yok. Şapka kullanabilirsin + pamuklu giysiler
Hocam duş iyi güzel Dr her zaman fırsat bulamıyorum. Duşa harcayacağım zamanı farklı şeylere harcamayı yeğliyorum nedense

evreniniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bendede var ya helede yüzde çok oluyor şarıl şarıl damlıyor resmen 79 kiloyum.
Yukarıdaki önerileri deneyelim hocam.

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Bloglava; bende el ayak terlemesi vardı yaz-kış su gibi akardı. Ellerimden ayaklarımdan damla damla.Ameliyat oldum. Sorun olursa mesaj atabilirsin.

+ olarak tereson kullanmayın , işe yaramıyor
Ameliyatı birisi son aşama olarak ol dedi. Ter sonuçta vücud için gerekli bir şey. Tamamen ortadan kaldırılması da fonksiyonel işlevleri aksatabilir. Ama bilmekte fayda olacağı için soruyorum: sadece koltuk altı mı? Koltuk altından sanıyorum bir parça alıyorlar? Tamamen kesildi mi? Yanlış hatırlamıyorsam birkaç yılda bir bu ameliyatı olacağım söylendi. O yap bezesi mi artık neyse tekrar birikiyor diye. Doğru mu bu? Bir de fiyatı?

ehtiyar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eczaci tanidigim onermisti bana. Bir sakincasi olsaydi cok kisi kullanmazdi. Siz bilmesenizde cok kisi kullaniyor. Zaten hergun her mevsim kullanilan birsey degil. Bir kez surdugunuzde baya gunlercr yetiyor. Dus almaniz etkilemiyor. Soyle soylyim hatta. 20 mg kucuk 50 liraya alacaginiz kutuyu belki 2 yaz kullanirsiniz.

ehtiyar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Simdi yazacagim mesajdan sonra hepiniz bana dua edeceksiniz etmezseniz ayip edersiniz driclor yazin google. Urunu eczaneden ya da internetten alabilirsiniz. Eczanede 50 tl. İnternette 35 tl fln. Geceden suruyorsunuz 2-3 gun ter falan yok. Haftada 1 veya 2 kez uygulamak yetiyor. Normal rolon gibi ck surmemeniz gerekiyor. Sadece tek kat veya maks iki kat gezdirin koltuk altinizda. Bir diger uyari tras sonrasi yapmayin. İsterseniz gunesin altinda 60 derecede gun boyu bekleyin driclor sayesinde ter cikmaz. Bende tshirt giyemiyordum renkli. Simdi misss[emoji1]

Çok teşekkür ederim yorumlar için. İlk işim o dricloru denemek olacak. Tabi zararı var mı endikasyonlarına da bakarak

Faydalı bir konu oldu sanıyorum. Benim gibi bu sorundan muzdarip milyarlarca insan vardır