Sizi rahatlatayım. Arkanızdaki araç takip veya durma mesafesinden fazla yaklaşmış o kadar aracın k..ına kadar girmeye gerek yok. Olan şey en usta şoförün başına bile geliyor takma kafana. Kayınçonun bir sözü var 'abi bir süre sonra laçkalaşıyor kaza olayı, cana gelmesin gerisini sigorta kasko hallediyor zaten takma kafana' harbiden kafaya takılacak kadar değil bunlar.
Kaza dediğin araba takla atar, soldan yada sağdan darbe alır, Allah korusun ölümle sonuçlanır o zaman bir heyecan olması çok normal.
Şimdi şöyle düşün. Çok usta bir şoförsün harika araba kullanıyorsun diyelim ki, inan bana ne radar tabelasına bakarsın ne hız limitine ne de yaya yoluna. İnsan kullanmaya alıştıkça kendini bi .. sanıyor. Dün maşukiye tarafından geliyoruz 135 (hız sınırını çok aşmıştım farkındayım) hızla gidiyorum arkadan adam sellektör sellektör kıyamet kopuyor dörtlü yaksa anlayacağım acil birşey olduğunu ama adam hız yapıyor belli yol verdim fişek gibi gitti ne kazandı, gideceği yere 10 dakika benden erken varacak.
Sen boşver acemi olarak kendini hisset sürekli nerden kaza gelecek diye düşünürsen kafayı yersin. Tamam kaza her zaman olur fakat sen trafik işaret ve işaretçilerine uy hızını stabil tut sakin kullan direksiyona yapışma aynaları sürekli gözle sonrasında kaza kader yapacak birşey yok.
Geçmiş olsun.