Merhabalar,
öncelikle legal yollarla verified Account hizmeti sağladığımı belirtmek isterim.
Herhangi itunes ya da Imdb şekilde onaylama işlemi yapmıyorum. Doğal yollarla hesabınızı, onaylanmış rozeti kesinlikle gitmeyecek şekilde teslim ediyorum. *Rozetim geri gider mi?*
Kesinlikle hayır. Sebebi ise tamamen gerçek kimliğinizi ve kamuoyunun dikkatini gerçek kişiliğinizle ön plana çıkarıp yapıyoruz. Şuana kadar kendimde dahil onayladığım hiçbir hesabın rozeti geri gitmedi.
Şuana kadar onaylayamadığım profil olmadı
*Kimliği Açık Profiller*
Kimliği açık hesabınız var ise, onaylanma hizmetiniz max.20 gün sürüyor. Ücret: 2000TL
*Kimliği Kapalı Profiller*
Mevcut hesabınızın öncelikle kimliğini açtırmaya yönelik bir takım uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Başarılı olma ihtimalimiz %50 diyebilirim. Şayet hesabın kimliği açılmaz ise ücreti 500 ile 1000 arasında değişen kimliği açık bir twitter hesabına legal bir şekilde taşıyoruz. Onaylanma süresi Max. 30 gün sürüyor. Kimliği açık profil hesabı satın almak gibi bir durum olursa 3000TL. Şayet kişi kendi kimliği açık profil

satın alıp ya da ücretsiz bir şekilde alıp bildirir ise, onaylanma işlem ücreti için: 2500TL öder.
Lütfen Önce iş sonra para şeklinde taleplerde bulunmayın. Kesinlikle tolerans verilmeyecektir. Onaylanma işleminin bu kadar basite indirgenmesini doğru bulmuyorum.
NOT Verified Hizmet Sözleşmesi
Eğer güven problemi olan arkadaşlar var ise, verified hizmet sözleşmesini imzalayıp, 1 örnek kendisinde 1 örnek bizde durması şartıyla onay işlemi gerçekleşene kadar saklamakla hükümlüdür. Savcılık elinizdeki whatsapp veya twitter konuşmasına değil, imzalanmış anlaşmaya göre işlem başlatır.
Hizmet sözleşmesindeki açıklamaları bana ulaşarak alabilirsiniz.
İletişim Whatsapp: 0534 910 9285
Sadece whatsapp üzerinden iletişime geçin. Duruma göre telefonda görüşebilir, detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.