Site adresi: İltihap.net boşuna pm istemeyin siteyi inceleyin işene gelen alsın
Site için istenen fiyat: 600 tl pazarlık yok daha önceleri iyi teklif geldi ama vermedim
Sitenin aylık getirisi: Adsense yeni ekledim yok denecek kadar az...
Sitenin açılış tarihi: 08/11/2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık
Günlük hit sayısı: 150 ile 200 arası organik
Ziyaretçi kaynağı: ( hepsi gooleden geliyor)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yıl 1 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılıktır
Hosting dahil midir: Evet daha 10 ayı var net iyide hosting
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Esenportal teması 15 tl alındı
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Her hangi bir sıkıntısı yada sorunu yoktur...
Sadece domaini bile değerlidir elimde çok site var buna vakit ayıramıyorum. 250 domaini aldıktan sonra 150 tl temaya verdim 400 liralıkta yazı aldım. Sitenin sadece google aramasındaki hiti 200 kişiye yakındır dün mesala 186 kişi ziyaret etti hitleri yüksekti ilgilenemeyince düşüş oldu. yayınlanmış 147 tane yazı bulunmakta 300 ile 1000 kelime arasında sadece yazılar bile dünya para tutmakta isteyen olursa alanstik yetkisi verebilirim. Adsense reklamlarını kaldırdım ama sadece 2 adet reklam ekledim öylesine günlük ortalama 50 krş civarında bıraktı. Gerçekten yapabilecek emek verecek biri iyi yerlere getirebilir. Seo çalışması yada benzeri çalışma yapılmamıştır. Tanıtım yazısı alımı yapılmamış bir sitedir. Son 3-4 ayda tanıtım için bir çok kişi ulaştı ama site temiz kalsın diye tanıtım yazısı alımı yapmadım.
Fazla söze gerek yok site adını yazdım inceleyin işinize görüşelim pm için boşa zaman kaybı olması. Fiyat uygundur domain yaşlı zaten alana hayırlı olsun