Bilet diye arama yapabilir misiniz tertemiz bir browser ile cookieleri temizleyip. 2. sırada bilet.com mevcut.
Otobüs bileti kelimesinde bilet.com 4.sıradadır.
Uçak bileti kelimesinde ise 11. sıradadır.
Ayrıca kötü yönetim politikaları nedeni ile 2. sırada çıkmaya da bilirdi. Bu, "alan adı"nın kötü olduğu anlamına gelmez.
Sizin aklınızda kalmıyor diye başkalarının da aklında kalmayacak değil.
2. mesajınızda "bu domainden daha iyi" diye belirttiğiniz domain asdasdaascbilet.com sizin aklınızda kalıyor mu?
Size tek bir soru soruyorum ilk mesajınıza istinaden;
Bu alan adı sizin panelinizde olsa idi, ilk mesajınızda belirttiğiniz maksimum fiyat dediğiniz 3 bin tl'ye verecek miydiniz?
Siz anladığınız şleri yapmaya devam edin bence. bilet diye arama yapılmaz zaten bunu arama önerilerini de takip ederek görebilirsiniz.
http://prntscr.com/fthj02
2.si Otobüs bileti kazançlı bir sektör değildir, otobüs biletinde 1 bilet satışında 5 TL kazanırsın uçak biletinde 500 TL bile kazanırsın. Kısacası az olan rakiplerin arasında bile 5-6. sıralarda geziniyor o da allah bilir incelesem abanmışlardır backlinke.
Uçak bileti 11. sırada ayda 2 tane satış ya yapar ya yapmaz. ilk 3 te olmadığı sürece hala başarısızdır.
İnatla benim demek istediğimi anlamanıza rağmen abcasjsacsabilet.com da takılı kalıyorsunuz. Oraya o şekilde yazmamın sebebi mantıklıkelime ve bilet kavramlarını birarada kullanıp yeni bir marka yaratmak olduğunu gayet sizde iyi biliyorsunuz.
bilet.com gibi bir domaine sahipseniz siz istemeseniz de Google onu 1. sayfaya çıkartır bilet kelimesinde ama sorun şu kimse bilet diye arama yapmaz.
Merak etmeyin hayal edemeceğiniz domainler panelimde benim. Bu domain benim panelime girmez girse de umrumda olmayacak bir domain. Bir domainin projesi yoksa kendisi ölü yatırımdır. (Bunu da domain alıp proje yapanlar için söylüyorum az önce açıklama yapmayınca kavrayamadınız.

)