sizin öneriniz nedir peki?
kendim sıfırdan bir sitemi hazırlamalıyım?
kodlama tasarım vb. yoksa başka öneriniz var mı?
Hangisini tercih ederseniz edin bir süre sonra işler büyüyünce bazı şeylerde yetersiz kalacaklar. O yüzden ücretsiz sonuçta bütçeli bir projeye giriyorsanız zaten hiçbirini seçmeyin. Opecart eski artık baya kök saldı güncelleme de sürekli geliyor. Presta (bildiğim kadarıyla) rakibi kadar eski değil fakat yenilikçi. Destek veren opencarta nazaran daha az. Şöyle örnek verecek olursak smf mybb gibi katagorize edebiliriz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:09:23 -->-> Daha önceki mesaj 14:19:36 --
benim önceliğim sağlam, güvenilir ve ilerleyen zamanda mümkün mertebe en azsorunla işimi görecek script'e karar vermek. bahsettiğiniz gibi opencart
prestadan her anlamda daha iyi ise onu da kurup kullanabilirim.
bu aşamadan sonra harcama kısmını düşünüyorum. elbette bütçe var ve sadece kuruluş değil ilerleyen zamanda da (ücretli eklentiler vs.) geliştirme için de belirli bir bütçe ayırdık.
Hangi yoldan gitmeliyim ona karar vermekte zorlanıyorum ki zaten girdikten sonra dönüşü de yok gibi.
Teşekküler
presta opencart gibi gelişmiş değil ayrıca ücretsiz ve ücretli modül konusunda opencart'a kesinlikle yaklaşamaz. (iki scripti de kullanan birisi olarak söylüyorum) Ama ben ücretli olsun etliye sütlüye karışmadan herşeyim hazır olsun diyorsan o zaman türkçe ücretli sistemler var fakat o kadar kira vermeye değer mi orası meçhul.
Asp düşünürseniz forumda ücretsiz dağıtılan bir yazılım vardı.