Merhaba R10 sakinleri,

Sunucu kiralama maliyetlerinden bıktığım için Dedicated Server satın almak istiyorum. Öncelikle her türlü dedicated server tekliflerinize açığım.

-İhtiyacım doğrultusunda min. İşlemci çekirdek sayısı 16, min. ram bellek boyutu ise 32GB dır.

-Sunucuyu aldığım firmada barındırmak istiyorum. Bu yüzden firma, fiyat konusunda biraz daha toleranslı olmasını istiyorum. Ayrıca teknik destek konusunda da yardımcı olmalı (Disk veya ram arasında hızlı bir şekilde müdahale edilip yedek donanımı sunucuma takmalı).

-Veri Merkezi lokasyon tercihim İstanbul. Satıcı firmanın lokasyonu İstanbul olmasa da sorun değil. Sunucuyu satan kişiden alıp İstanbul lokasyonlu bir Veri Merkezi' nde barındırma yapabilirim.

-Bu yüzden İstanbul lokasyonlu direkt olarak Veri Merkezleri veyahut o veri merkezlerindeki bayilerden barındırma teklifleri istiyorum. Barındırma teklifleri için 1U Server, 1Gbps port (min. 100Mbps garanti hat) ve min. /28 subnet ip. IP adreslerinde RDNS kayıt ve IP Who Is kayıt değiştirebilme (who is olmasada sorun yok) olması gerekli.

Teklif veren firmalara şimdiden minnet ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Saygılarımla.