Ders İşlenişi
Eğitimlerimiz uzaktan eğitim yöntemi ile canlı olarak yapılmaktadır
Canlı eğitimlerimiz sırasında eğitmeninize sesli ve yazılı olarak sorularınızı sorabilir, bilgisayar ekranınızı paylaşabilirsiniz
Ayrıca canlı eğitimlerin video kayıtları da bir gün sonrasında erişiminize sunulur
videoları ve eğitim notlarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Son olarak eğitmeniniz email ile sürekli sorularınızı yanıtlayarak destek olamaktadır.

Ders sırasında eğitmen konu anlatımı yaparken bir yandan ugulama da geliştirerek konuyu uygulama örnekleri üzerinde pekiştirir. Öğrencilerin sorularını yanıtlar. Canlı ders sonrasında eğitimin video kaydını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Böylece dersi dilediğiniz kadar tekrar şansınız olur. Takıldığınız noktaları eğitmene ders saati dışında e-mail ile sorabilirsiniz. Eğitmenlerimiz mesai saatlerinde tüm e-mailleri cevaplamaktadırlar.
Öğrencilere uygulama geliştirme ödevleri verilerek eğitmen tarafından takibi yapılır. Öğrencinin takıldığı noktalarda destek olunur.

Ön Gereklilikler

Kurs katılımcılarının C# Programlama bilgisine sahip olması zorunludur. Temel seviye Photoshop kullanabilmeleri tavsiye edilir.

Kurs Uygulamalı Mı ?

Kurslarımız uygulamalıdır.

Eğitim İçeriği

Unity Ortamını Keşfetme
Arazi (Terrain) Düzenleyiciyle Çalışma
Çevre Oluşturma
Unity ile Kodlamaya Başlama
Oyun içinde Kodlama
Oyun Nesneleri ve Bileşenleriyle Çalışma
Yeniden Kullanılabilir Nesnelerle Çalışma
Partikül Sistemleri ve Efektlerle Çalışma
Dışardan Alınan Varlıklar
Işıkla Çalışma
Oyun Arayüzleri Oluşturma
Mobil Cihazlar için Oyun Geliştirme
Projeyi Yayımlama

Ayrıntılar için bize ulaşın

Sınıf Eğitim Ortamı Nasıl ?

Eğitimlerimiz uzaktan verilmekte olduğundan dilediğiniz yerden bağlanabilirsiniz. Sanal sınıflarımıza web browser ile kolayca bağlanabilirsiniz.
Canlı eğitimler sırasında sesli ve yazılı soru sorabilir, ekranınızı paylaşabilir, dosya transferi yapabilirsiniz.

Eğitim Günleri ve Saatleri ?

Kurs başlangıç tarihi : 26 Ağustos 2017 (Kurs tarihi ertelenmez)
Eğitimlerimiz C.tesi ve Pazar günleri saat 20:00 ile 22:45 arasında yapılacaktır.

Sertifika Verilecek Mi ?

Katıldığınız her kurs için katılım sertifikası alacaksınız.

Eğitim Ücreti Ne Kadar ?

40 saatlik Unity Oyun Geliştirme kursu bedeli ₺3500,00 dir.

Taksit İmkanı Var Mı?

Kredi kartına 12 taksit imkanı bulunmakta. (Komisyon ücretleri öğrencilere yansıtılmaz)

Daha Detaylı Bilgi Almak İstiyorum.

Mesai saatleri içerisinde bize 0850 532 44 49 numaralı telefondan, http://coder.com.tr dan online eğitim danışmanlarımız ile görüşerek Kurs merkezimize gelerek detaylı bilgi alabilirsiniz.