İLETİŞİM
İŞ ALIMI KAPALIDIR
skype ekleyebilir veya mail atabilirsiniz.
İllegal olmayan ekşi sözlük entryleriniz girilir. 2 Adet hesap vardır. Biri 1 yıllık diğeri 2-3 aylıktır(Son yazar alımlarında alınmıştır).Hesaplar sadece reklam hesabı olarak kullanılmamaktadır. Fiyatlandırma;
♦Sadece Entry Girişi 20₺.
♦Linkli Entry Girişi 25₺.
♦Başlık Açma 40₺.
Çalışma Biçimi
♦Entry girdirecekseniz;
Başlık Linki;
Entry;
şeklinde bilgilerinizi iletiniz.
♦Başlık Açtıracaksanız;
Başlık İsmi;
Girilecek Entry;
Şartlar
-Entryler sizin tarafınızdan yazılır. Ben gerekli gördüğüm durumlarda formata uygun hale getirmek için müdahale edebilirim.
-Eğer entryi formata uygun hale getirmek için müdahalede bulunmuşsam ve entry bu şekilde girildikten sonra silinirse 1 kereye mahsus entry diğer hesaptan ücretsiz olarak girerim. Fakat entriye müdahale etmemişsem veya entryide yapacağım değişikliği istemeyip kendi yazdığınız şekliyle girdirdiğinizde silinmesi durumunda herhangi bir ücret iadesi ve yeniden giriş sağlamıyorum.
-Entry girilen başlık veya yeni açılan başlık altından diğer yazarların yapacağı karalamalarda herhangi bir sorumluluk almıyorum. Reklam kokan bir entry girdirirseniz başlık altında firmanızın karalanması kaçınılmazdır.
-Entry girişi ve başlık açma hizmeti alan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.
Ödeme
Ziraat-Vakıf Bank-Papara
Forum içi ödeme iş sonunda forum dışı iş başında alınır.