Merhaba arkadaşlar elimdeki haber sitelerinin çokluğundan bir kısmını satışa çıkarmaya karar verdim.
Site 1: haberpazar. net
Fiyat: 400 TL
Sitede 165 adet tamamı özgün daha önce bir çok sitemize news kaydı aldırmış editör tarafından girilmiş haber bulunmaktadır.
Siteye news için önemli kriterlerden biri olan ssl sertifikası alınmıştır.
Siteye news başvurusu yapılmamıştır.35 40 tane daha haber girdirip başvuru yapabilirsiniz
Siteyi girilmiş haber parası, domain, ssl sertifikası ve düzenleme parasının altında fiyata satıyorum
Site 2: evrenhaber. net
Fiyat: 350 TL
Sitede 115 adet yine aynı editöre girdirilmiş konu bulunmaktadır. Kesinlikle hepsi özgün ve tamamen news uyumlu konulardır.
Sitede ssl sertifikası bulunmaktadır.
News başvurusu yapılmamıştır. 200 Habere tamamladıktan sonra news başvurusu yapabilirsiniz.
Sitelerin ikisininde kesinlikle spam vs gibi sorunu bulunmamaktadır. Çok fazla haber sitesi olduğundan editör masraflarını kısmak için satışa çıkarıyorum.
Sitelerin ikisine de girilen konuları incelerseniz her gün düzenli olarak farklı editör hesaplarından tamamen news uyumlu olarak haber girildiğini görebilirsiniz.
Siteleri sıfırdan açıp bu hale getirmeye kalksanız en az 500 600 tl tutar zaten fiyatı oldukça uygun tuttum.