Merhaba arkadaşlar elimde çok fazla site olduğundan paravan olarak kullanmak için aldığım sitelerin hepsini satışa çıkarıyorum.

Sitelerle ilgili tüm bilgileri konu altından veriyorum pm istemeyin lütfen

Site 1: modanazende . com
Fiyat:150 TL
Site yaşı: 1 yıl
içerisinde 69 tane makale vardır.
Host ve domain anindahostingde barınmaktadır.Domainin bitiş süresi 13 temmuz 2017dir. Alacak kişiye domain süresi 1 yıl uzatılarak verilecektir.

Site 2:Aklatakilan . com
Site Yaşı:2yıl 8 Ay
İçerisinde 519 adet makale bulunmaktadır.
Domainin bitiş süresine 4 ay bulunmaktadır. host sorunu yok alan kişi isterse bende barınabilir

Site 3: Kadinfor . Com
Fiyat 120 TL
Site Yaşı:1yıl 9ay
İçerisinde 200 adet makale bulunmaktaydı eski host firması sıkıntı çıkarınca silindi. Domainin bitiş süresine 3 ay kalmıştır.

Site 4: Bebektakvimi. net
Fiyat:100 TL
Site yaşı: 1yıl 4ay

Site 5: Anamansetler. com
Site yaşı 2yıl 4ay

Site 6:Bilgiliabi. com
Fiyat:130 TL
Site Yaşı:1 Yıl 6 Ay

Not sitelerin hepsi paravan olarak kullanmak için alınmış düzenli içerik girdirecek zamanımız olmadığından satılığa çıkarılmış sitelerdir.

Sitelerin hiç birinin spam sorunu bulunmamakta. Domain yaşları blog sitelerine göre oldukça iyi sitelerdir. Düzenli içerik girilirse 1 ayda sadece tanıtım yazısından parasını çıkaracak sitelerdir.

Sitelerin host sorunu bulunmamakta aldıktan sonra taşıyana kadar bende barındırabilirsiniz.

Hepsini toplu olarak almak isteyene 600 TLden verebilirim. Yaşları itibariyle 1 ayda tanıtım yazısından parasını çıkarabilecek siteler hepsi.